prosim vas mili priatelia mam problem,ze moj pes je dost vypaseny a ma uz 8 rokov.Som nanho dost citovo naviazany,tak ak vas mozem poradit o radu ako by sa dalo spravit aby mi schudol...neviem sam ci su vhodne prechadzky,behanie alebo co,.....nerad by som
to poznam, skus mu davat menej zradla a behat s nim, ale postupne, teda zalezi na tom, ci je to taky gaucovy typ, alebo nejaky polovnicky pes, ale ten by asi nepribral, takze aka je to rasa ?
viete co to je miesanec je to fenka...velmi zlatucka a taka mala...no proste moj poklad....no mate pravdu dam jej menej jedla a pobeham snou viac po vonku.....a ona je taky gaucovy typ vzdy sa rada rozvaluje na mojej postely alebo je vtom taka cudna ze sedi na stolicke v kuchyni... ale dakujem vam pekne za radu a vyskusam to.....
Hehe, aj môj pes vždy na zimu a cez zimné obdobie priberie, z toho si nič nerob. Príde leto a bude teplejšie, tak aj on sám sa nebude až tak prepchávať.
normalne stiahni davky zradla kludne na polovicu mozte sa aj pravidelne vazit aby si zistil, aka davka jej vyhovuje samozrejme zalezi aj od toho, cim krmis, ci granule, barf, alebo varenou stravou, tiez kolko krat denne... minule sa to tu tusim rozoberalo ze ako casto davat psovi jest, my davame napr 2x denne (rano a vecer) a myslim ze je to taky ideal
Zníž mu dávku krmiva na polovicu alebo max trištvrtinu toho čo dostáva bežne (okrem toho mu nič nedávaj a zakáž to aj ostatným členom domácnosti) a popri tom s ním chodievaj na normálne prechádzky čo najčastejšie. Náš pes tak v pohode po dvoch mesiacoch schudol. Dôležité je aby pes žral len svoju dávku a nič naviac- žiadne krmenie od stola apod.
Dúfam že na tej stoličke v kuchyni len sedí a ne že ju ešte aj obsluhuješ jak ľudského člena rodiny..
Ale tak skús dávat postupne menej.. nieže zo dňa na deň malo ale postupne aby nemala z toho barz šok že zrazu tak malo jedla.. A skús napr ráno alebo večer kedy to tebe viac vyhovuje s ňou ísť von a behať nejaký kratší úsek.. neskôr to potom predlžuj.. Aj kvôli tomu že si zabeháš aj ty Ak by si chcel len ju zamestnať že nemôžeš behať abo čo tak ak behá za loptičkou alebo frisbee tak jej to hádž a ona za tým bude behať..
Aj naša strašne rada papá No vždy je na vine majiteľ/ka. Pretože zbytočne veľa jedla dávame psíkom Skús dávať menšie porcie , alebo len 1-2 krát za deň .Obmedz jedlá ktoré sú varené taktiež zvyšky z kuchyne . A prechádzky? To by pomohlo tiež
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
normalne stiahni davky zradla kludne na polovicu mozte sa aj pravidelne vazit aby si zistil, aka davka jej vyhovuje samozrejme zalezi aj od toho, cim krmis, ci granule, barf, alebo varenou stravou, tiez kolko krat denne... minule sa to tu tusim rozoberalo ze ako casto davat psovi jest, my davame napr 2x denne (rano a vecer) a myslim ze je to taky ideal
Ale ajtak by mu to neuškodilo keďže vyzerá nejak takto
Normalne sa dáva psovi jedlo 1-2x denne tak polovičná dávka by mu nemala uškodiť. Hlavne nech mu nedáva nič pomimo žiadne maškrty
Ale tak skús dávat postupne menej.. nieže zo dňa na deň malo ale postupne aby nemala z toho barz šok že zrazu tak malo jedla.. A skús napr ráno alebo večer kedy to tebe viac vyhovuje s ňou ísť von a behať nejaký kratší úsek.. neskôr to potom predlžuj.. Aj kvôli tomu že si zabeháš aj ty Ak by si chcel len ju zamestnať že nemôžeš behať abo čo tak ak behá za loptičkou alebo frisbee tak jej to hádž a ona za tým bude behať..