Mám priateľa ktorého hrozne milujem, sme spolu už dllllllho (si necham pre seba ako dlho, nemusite vediet vsetko), proste dlho. Robi profesionalne DJja v jednej nemenovanej agenture, ja s nim na akcie kde hrava chodim hrozne málo.Po 1 ebo nemozem kvoli n
V jednom sa mu nediv-Ked hra vazne,seriozne a ide mu to tak by sa mal koncentrovat a sustredit na mixovanie a nerozpytlovat okolim.Ale zase ked sa odviaze a tak tak by mu to nemalo vadit.Ked si vsimnes tak vela DJov nema pri sebe spolocnost,ani damsku,nieco na tom bude.
No Dj nemá čas si odskočiť niekam, a ani na WC, ani sa venovať niekomu.Proste celý večer stojí za mix pultom. Poznám to podľa svojho brata, tiež je Dj. Ked som s ním na nejakých akciách, a chce mi niečo povedať, pritom som na parkete a blízko neho, tak mi len stručne napíše sms. alebo mi prezvoní, a ja prídem k nemu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov