@bibla no ved ja by som rada lenze on je z brna a dneska mal prist a namiesto toho mi napisal ze ma autonehodu rada by som bola s nim ale auto ma rozbite tak nemoze prist...
@bibla ved su ale aj tak mi je to luto od tej doby co mi to volal tak uz ubehli dve hodky asi je na policii a vipisuju protokol... pretoze to nebola jeho vina len on ma vzdy take nestastie...
pochybujem ze v tvojom veku vies co je to milovat ...urcite nie to ..ze ked ma autonehodu tak ty mas pocit akoby ste sa rozisli ..to su dva uplne odlisne pocity
@darkizz asi slecna tym ze jej je to jedno narazala na to, ze budu do nej vsetci picovat za tuto nezmyselnu diskusiu, tiez som to najprv pochopila ako to na prvy krat vyznelo, ale pravdepodobne myslela to co som napisala.
k teme: nemas niekoho od koho si tie peniaze mozes pozicat a vratit neskor?
@strikinelka a preco si zalozila tuto temu? mame teraz diskutovat o tvojom sukromi o tejto smutnej teme a o tvojom priatelovi? Myslis, ze by ho to potesilo, keby ho tuna rozoberali cudzi ludia? alebo potrebujes ty polutovat? Alebo sa snazis zaujat? Alebo je to cele nezmysel a tema je vymyslena?..fakt nechapem
@strikinelkaTiez mi to nepride sproste. ale ak to nie je velmi vazne, mozes byt este rada - mohol zomriet - v tomto pripade sa da hovorit skor o tom, ze mal stastie. Auto rozbite, ale nezavinil to on, takze by mu mala byt vyplatena poistka. Co Vas nakoniec najviac zdrzi, su tie vybavovacky okolo toho. A preco nemozes ist za nim? Ak nemozes, tak nemozes - neda sa nic robit. Iba cakat, kym sa to zas cele da do poriadku. A ten Tvoj pocit "rozchodu" - tomu ale tiez celkom nerozumiem. Ale je tak trochu fakt, ze taketo temy sa mi na zalozenie prilis nehodia. Keby si sa aspon nieco spytala, ale Ty len oznamis a este povies, ze Ta nezaujima, co si o tom kto myslime.. Neviem, pride mi to trochu rozporuplne, nic v zlom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
chapem že to nieje nič jednoduche ale čo čakaš že ti tu budem(e) písať?
ak sa chceš vypísať na to máš blog.
k teme: nemas niekoho od koho si tie peniaze mozes pozicat a vratit neskor?
Ak si v šoku, z tej nehody, tak beriem, ale inak tejto diskusii nepochopím...