Zacala som chodit s chalanom o 4 roky starsim ako ja...vtedy som mala este len 15...mala som ho rada a uz dlhsie sme spolu "paktovali"lenze nebolo to bohvieco,lebo chodil robit vselikde po svete...vlastne sme mali take mensie prestavky vo svojom vztahu...
no tak po prvé - to ako sex bez ochrany v 16tich? Nezodpovednosť, ale na to si iste prišla aj sama...
Čo sa stalo s bábatkom, to ma mrzí, ale verím, že už si to prekonala...
a myslím že s ním sa to nikdy nezmení, takýto chronickí sukničkári nie sú dobrá "parketa" - nikdy si nebudeš môcť byť istá, či ťa na druhý deň neopustí...
Počkaj... Bolo tam niekde napísané, že to bol sex bez ochrany? Nehoda sa môže stať...
A môj malý, v tomto prípade nepodstatný, osobný a veľmi subjektívny názor...
Mohol sa zmeniť, ale nikde naozaj nie je napísané, že sa zmenil. A to ti s ním akože fakt bolo dobre? Že ste sa stále rozchádzali a hádali? Na tvojom mieste by som takého chalana poslala už dávno do paže. Vieš, niekedy srdce nevidí to, čo rozum vidí. Máš svoju hrdosť, si dievča, na tvojom mieste by som sa s ním už dávno nezahadzovala... A vidíš, stále je prelietavý... Veľmi dobre si premysli, čo budeš ďalej robiť. Možno si robíš prdel, ale ak si fakt bola na interupcií, tak ťa to mohlo nepekne poznačiť po všeliakych stránkach. Pozri, koľko starostí kvôli nemu máš. Aj tak si mladá... Naozaj si myslíš, že by to s ním malo nejakú perspektívu? Sústreď sa na iné veci. Určite nechcem moralizovať o tom, ako sa máš vykašľať na chalanov a venovať sa iba škole... Nie, to určite nie, ale nájsť si partiu, ktorá ťa je hodná, to by nebolo od veci. A... určite sa aj venovať škole. Nemala by si sa týmto veľmi zapodievať... A aj na neho by si mohla zabudnúť... Nie zabudnúť v pravom slova zmysle, to by sa asi nedalo, ale... Vieš, ako to myslím... Určite ťa neodsudzujem a ak by ťa niekto odsudzoval, tak by to bol dobrý blb. Každý sa môže ocitnúť v podobnej situácií... Tak si to veľmi dobre premysli a ... buď opatrná.
Ono to mas tazke, ale zas k dobru chlapca sluzi, ze sa za teba postavil ked bolo treba. Cize mozno nebude az taky suknickar. Teda myslim, ze keby je suknickar tak sa na teba vykasle, ale z toho co si napisala to vyzera, ze sa chcel o vas postarat (alebo to skor skusit, tazko povedat).
Ale na druhej strane ako povedali baby predo mnou, ked e to suknickar asi nebudes mat istotu, ze ti nezahne...
Este otazocka ked ste spolu boli, tak ti bol verny?
Kazdopadne skus sa rozhodnut srdcom (ak ho milujes nie je co riesit )
Desiree : hm, fakt, nebolo, ale o 11tej sa mi to uz tak samo k sebe priradilo v takom veku je viac pripadov, ked je to bez ochrany, ako ked sa stane ups...aspon si ja myslim...
no ja neviem..ja si myslim ze taky bude stale..ked ta podviedol raz, druhy krat sa to stat nemusi..ale ked ta podvedie aj druhy krat, na treti krat to spravi urcite.. ja moc takéto vztahy neuznavam..aj ked si prežila zle obdobie, myslim že príde obdobie nádherne, ked spoznaš človeka ktorý ta bude ozaj milovať, ktorý si ta bude važiť a ktorý ta nesklame ani ti nebubliži.. lebo všetko zle je na niečo dobre a verim že karta sa obrati...viem o čom hovorim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Čo sa stalo s bábatkom, to ma mrzí, ale verím, že už si to prekonala...
a myslím že s ním sa to nikdy nezmení, takýto chronickí sukničkári nie sú dobrá "parketa" - nikdy si nebudeš môcť byť istá, či ťa na druhý deň neopustí...
Good Luck...
Počkaj... Bolo tam niekde napísané, že to bol sex bez ochrany? Nehoda sa môže stať...
A môj malý, v tomto prípade nepodstatný, osobný a veľmi subjektívny názor...
Mohol sa zmeniť, ale nikde naozaj nie je napísané, že sa zmenil. A to ti s ním akože fakt bolo dobre? Že ste sa stále rozchádzali a hádali? Na tvojom mieste by som takého chalana poslala už dávno do paže. Vieš, niekedy srdce nevidí to, čo rozum vidí. Máš svoju hrdosť, si dievča, na tvojom mieste by som sa s ním už dávno nezahadzovala... A vidíš, stále je prelietavý... Veľmi dobre si premysli, čo budeš ďalej robiť. Možno si robíš prdel, ale ak si fakt bola na interupcií, tak ťa to mohlo nepekne poznačiť po všeliakych stránkach. Pozri, koľko starostí kvôli nemu máš. Aj tak si mladá... Naozaj si myslíš, že by to s ním malo nejakú perspektívu? Sústreď sa na iné veci. Určite nechcem moralizovať o tom, ako sa máš vykašľať na chalanov a venovať sa iba škole... Nie, to určite nie, ale nájsť si partiu, ktorá ťa je hodná, to by nebolo od veci. A... určite sa aj venovať škole. Nemala by si sa týmto veľmi zapodievať... A aj na neho by si mohla zabudnúť... Nie zabudnúť v pravom slova zmysle, to by sa asi nedalo, ale... Vieš, ako to myslím... Určite ťa neodsudzujem a ak by ťa niekto odsudzoval, tak by to bol dobrý blb. Každý sa môže ocitnúť v podobnej situácií... Tak si to veľmi dobre premysli a ... buď opatrná.
Ale toto je len môj názor...
A ešte sa chcem spýtať... čo na to tvoji rodičia?
Ale na druhej strane ako povedali baby predo mnou, ked e to suknickar asi nebudes mat istotu, ze ti nezahne...
Este otazocka ked ste spolu boli, tak ti bol verny?
Kazdopadne skus sa rozhodnut srdcom (ak ho milujes nie je co riesit )
ale to uz je jedno...
Ja som v 15tich zacala chodit s 25rocnym ale nastastie sa to neskoncilo az tak strasne ale po rozchode s nim som este trpela dlho.
Po skusenostiach co mam som zistila ze niekedy je lepsie sa riadit rozumom a nie srdcom.
No ale drzim ti palce aby to dobre dopadlo.