Spravil som si jeden dievcensky nick a pisal na plochu do vsetkych hlavnych miestností ci somnou popise nejaky fajn chalan. Potom som do tých istých miestností napísal aj so svojím chlapcenským nickom. Spolu mi trvalo asi 10 minút
ti chlapci to su svine , a teraz nech tu nejake dievcata pisu ze si nemozu najst chlapca... keby som bol dievca a bola by som "lahka" tak mam raj na zemi
Ja by som povedal, ze aj babam ide o trtkanie dnes a minimalne rovnako ako chalanom, lebo na to su dvaja takze vzdy sa musi nejaka baba najst a aj sa najde takze je to jasne
@Sexisasa to je preto lebo na pokeci je kopa jebkov a takych co si chce len zasukat. Nech to skusi na zivo niekde a garantujem ti iny vysledok, zalezi vsak ako vyzera
nejde o to ze by chalani alebo baby mali radsej sex. ide o to ze chalan nema problem sexovat s neznmou holkou, staci ak bude pekna. baba potrebuje k tomu city. (okrem nymfomaniek - ale to je ina kapitola)
dievča s fotkou (pekná) 186RP - chalan s fotkou (pekný) 92RP
dievča s fotkou (nepekné) 8RP - chalan s fotkou (nepekný) 1 RP
neni sa čo čudovať ženy sú zvodnejšie ako muži a preto si vyberajú hocijaké ale ženy maju už svoju predstavu a tip muža preto sú vyberavé no nie vždy to platí
každá lahká ma raj na zemi aj lahký..ale normálny sa ťažko hladajú=D=dpreto je vela lahkých ktorý sa prisposobia tomuto typu života=Da ako som to pekne zhrnula=DD
Prosim? Uz len to mi pride divne, ze vobec niekto odpovie na taku otazku. A by som sa ani necudovala, keby odpisal dalsou oblubenou otazkou, ako sa mas...
@0 najlepšie je keď ti na ten babský nick napíše niaky známy čo celý čas rozpráva (ách ten debilný pokec) ... xDD a do rp ti napíše "ahoj cica tak ty chceš sex?"
@Sexisasa povedané slovami klasika (kamarátov dedo, 79 rokov)... na nejakej televízií išla taká show, niečo na štýl doma s markízou a tam bola hlavná téma, či ide chlapom iba o sex...
starý z kresla jasne vykríkol: "Šak jasné, že ide iba o sex, šicko ostatné si chlap vie spraviť aj sám...
1. Pred nick si daj LIL. Ak už nick máš, napíš si do profilu, že to je už veeeeľmi starý nick a nechce sa ti robiť nový.
2. Nepíš v ale w.
3. Nepíš čo ale čvo.
4. PíŠ tAktO. sTriEDaJ MalÉ a veĽKé píSMenÁ. Nevadí že ti to zaberie 5x toľko času, chceš byť predsa kúl.
5. Píš cmuk, ešte lepšie cmuq všade kde sa len dá.
6. Pre baby: Odfoť sa tak aby ti bolo vidieť čo najhlbšie do výstrihu, najlepšie až k nohavičkám.
7. Pre chalanov: Odfoť si tvoje obrovské svaly.
8. Na otázku, aký ovládaš jazyk, odpovedaj: hlavne ten svoj!, alebo: "francúzsky cmuq"
9. Na otázku "Môj zrak" odpovedaj buď: v piatok červené, alebo: vidím aj to, čo nechcem. Najlepšie keď použiješ obe varianty.
10. Keď dôjde na knihy určite napíš že nečítaš. Kto by preboha v 21. storočí čítal knihy?!
11. Minimálne 4x krát za hodinu napíš na sklo: Kto mi dá komentárik? cmuq Čím viac komentárov, tým si väčší pokec king.
12. Určite nezverejni svoj vek. 2-3 roky hore-dole, to predsa nikto nespozná.
13. Fandi spartaku. Vyhrážaj sa smrťou každému slovanistovi, alebo naopak...
14. Čo najčastejšie si rob albumy typu: Moje nové vlasy, Moje nové gélové nechty, Takéto boty chcem, Ja - new fotky, Ja - old fotky atď. Fantázií sa medze nekladú.
15. Nezabúdaj - na pokeci je každý chalan hrdina a každá baba čajka!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
raz som to aj ja skusil,niečo v zmysle napiš a dam ti heslo na album,alebo že kto chce sex
mal som babsky nick,a niečo okolo 600RP
doživotná trauma preboha
dievča s fotkou (pekná) 186RP - chalan s fotkou (pekný) 92RP
dievča s fotkou (nepekné) 8RP - chalan s fotkou (nepekný) 1 RP
neni sa čo čudovať ženy sú zvodnejšie ako muži a preto si vyberajú hocijaké ale ženy maju už svoju predstavu a tip muža preto sú vyberavé no nie vždy to platí
starý z kresla jasne vykríkol: "Šak jasné, že ide iba o sex, šicko ostatné si chlap vie spraviť aj sám...
1. Pred nick si daj LIL. Ak už nick máš, napíš si do profilu, že to je už veeeeľmi starý nick a nechce sa ti robiť nový.
2. Nepíš v ale w.
3. Nepíš čo ale čvo.
4. PíŠ tAktO. sTriEDaJ MalÉ a veĽKé píSMenÁ. Nevadí že ti to zaberie 5x toľko času, chceš byť predsa kúl.
5. Píš cmuk, ešte lepšie cmuq všade kde sa len dá.
6. Pre baby: Odfoť sa tak aby ti bolo vidieť čo najhlbšie do výstrihu, najlepšie až k nohavičkám.
7. Pre chalanov: Odfoť si tvoje obrovské svaly.
8. Na otázku, aký ovládaš jazyk, odpovedaj: hlavne ten svoj!, alebo: "francúzsky cmuq"
9. Na otázku "Môj zrak" odpovedaj buď: v piatok červené, alebo: vidím aj to, čo nechcem. Najlepšie keď použiješ obe varianty.
10. Keď dôjde na knihy určite napíš že nečítaš. Kto by preboha v 21. storočí čítal knihy?!
11. Minimálne 4x krát za hodinu napíš na sklo: Kto mi dá komentárik? cmuq Čím viac komentárov, tým si väčší pokec king.
12. Určite nezverejni svoj vek. 2-3 roky hore-dole, to predsa nikto nespozná.
13. Fandi spartaku. Vyhrážaj sa smrťou každému slovanistovi, alebo naopak...
14. Čo najčastejšie si rob albumy typu: Moje nové vlasy, Moje nové gélové nechty, Takéto boty chcem, Ja - new fotky, Ja - old fotky atď. Fantázií sa medze nekladú.
15. Nezabúdaj - na pokeci je každý chalan hrdina a každá baba čajka!!