Ahojte, mam 15ročnú sestru, ktorá vždy bola svojim sposobom rebel, chalani a diskoteky boli a su na dennom poriadku. Lenže nedavno som sa dozvedela, ze sa už asi 4 mesiace vlači s 32 ročným chlapom. Ona je do neho doslova zblaznena, pritom on ju len vyu
Úprimne, ja som sa tiež 2 týždne vláčila s 31 ročným. Len s tým rozdielom, že on bol troska. Maniodepresívny, miloval sebaľútosť, dobrý bol len na sex...ani to nie. Rodičia, samozrejme, nevedeli a ani nevedia.
Čo sa tvojej sestry týka, na mieste tvojich rodičov by som ju mala stále pod kontrolou. Vzala by som kľúče od bytu, alebo niečo podobné.
A možno-keby som bola v koncoch- by som ju zaviedla k psychologičke, prípadne hodila reč s jej "láskou."
Ja by som to asi nechala tak, žiadne zaracha ani nič pod. Ked sa 15 ročná tvrdohlavá pubertáčka pre niečo rozhodne, tak ju tak ľahko nedonutiš aby to rozhodnutie zmenila. Ona je zaláskovaná a tym, že ju za to kritizujete, ju len utvrzujete v tom, že musí být silná,a aby "za svoju lásku bojovala proti všetkým a všetkemu". Ona si mysli, že ona ma pravdu, a že jej priatel je super a ich láska je pravá.
Podľa mna sa to skôr či neskor aj tak zlomi...a až potom pochopí, že bola hlupa.
No ako je to blbé a oná ešte nevie aký je život,,, psychologicka, alebo psychiater určite!!
veď ma 15!!! moc ste ju rozmaznávali,,, !!! Ja mam segru 15 ročnú a keby začala chodiť z 30 ročným a ešte aj sním spávať,, heh taký výprask dostane a maximálne na tri roky by bola zamknutá,,, a ten 30 ročný huuuu,,, 200 km,, by nechcel bývať v okolí,, malý lúdia vekom sú manipulovateľný...
Ale mám tu pár rád ako jej otvoriť oči,, povedz to aj rodičom .. Len na to treba mať čas... Treba skrytú kameru, poslať za nim zaplatené dievča,, (prostitútku čo nevyzerá až moc okato,, a potom jej to ukázať toto je tvoja láska,), poprípade, neviem ako tvoj ocoko,, ale ja by som pre dobro urobil čokoľvek, a ani nečakal a rovno šiel za nim, skrytú kameru, a šiel za nim koľko chceš, aby si nechal moju dcéru nepokoji .... Q
No ako je to blbé a oná ešte nevie aký je život,,, psychologicka, alebo psychiater určite!!
veď ma 15!!! moc ste ju rozmaznávali,,, !!! Ja mam segru 15 ročnú a keby začala chodiť z 30 ročným a ešte aj sním spávať,, heh taký výprask dostane a maximálne na tri roky by bola zamknutá,,, a ten 30 ročný huuuu,,, 200 km,, by nechcel bývať v okolí,, malý lúdia vekom sú manipulovateľný...
Ale mám tu pár rád ako jej otvoriť oči,, povedz to aj rodičom .. Len na to treba mať čas... Treba skrytú kameru, poslať za nim zaplatené dievča,, (prostitútku čo nevyzerá až moc okato,, a potom jej to ukázať toto je tvoja láska,), poprípade, neviem ako tvoj ocoko,, ale ja by som pre dobro urobil čokoľvek, a ani nečakal a rovno šiel za nim, skrytú kameru, a šiel za nim koľko chceš, aby si nechal moju dcéru nepokoji .... A ako si povedal hraje automaty a je nezamestnaný na to by sa určite chytil, určite tu malú len využíva...
________
Normalné už nechápem, ved aj ja jak 20 ročný si aj na pokeci a kde tade dávam vždy hľadať dievčatá aspoň od 17 hore .. Ako pokecam aj zo 14 ročnou ... aj 15 veď tu na birdzi mam 2 kamarátky,, ale že by som s nimi mal spávať,,, (((.... Možno stým niektorý nemajú problém, ale podľa mňa je to chore.. Ale čo už .....
Tak to je teda výchova...vydierať rodičov...keby dostala za tie 2 dni výprask žeby chodiť nevedela len tak by ju to nenapadlo...evidentne rozmaznaná...
S nou si ešte veľa užijete, bohužiaľ v negatívnom slova zmysle...
Môžte len dúfať že z toho vyrastie aj keď ani to nie je isté. Stačí keď uvediem príklad ženskej ktorá sa vydala s jednym nezamestnaným tĺkom, žili spolu, mali dve deti, tĺk bol celý čas nezamestnaný, potom si našiel druhú ženskú a tak od nej odyšiel, neplatil výživné.
Po roku ho vykopla jeho druhá ženská z bytu a tak sa vrátil ku jeho prvej žene, žil tam 5 rokov, pri tom nedal na domácnosť či deťom ani cent, len si pre seba nakupoval, jediná spoločná investícia bolo auto ktoré zaplatil len spolovice, napriek tomu na nom jazdil len on lebo bolo jeho... Po spomínaných piatich rokoch druhý krát zase zdrhol nevedno kam.
Keby to človek nevidel na vlastné oči hádam by ani neuveril že niekto môže byť tak sprostý
Uuf jaaj,taakže mojaa,to maš teda skutočne ťažké.. a tvoji rodičia ani nevravim,, pozri.. zarach jej isto nedawajte,to by celu situaciu ešte zhoršilo, lebo ako vám sama oznamila, ušla by natrvalo...ale... Trbalo by niečo porobiť s tým dotyčným..ja newiem, nejako sa mu vyhražať alebo čo..no ano .. pedofilia to neprichadza do uvahy..aa rodičia vedia,že s nim mala sex?? Myslim, že by ste to mohli riešiť nejak takto, že hlawne ty,ako staršia sestra, by si sa s ňou porozprávala, poprípade vyhľadala na nete nejake články podobné tomuto prípadu a dala jej ich prečítať, myslim, že ak má aspoň kúsok rozumu, zamyslela by sa nad tym,,,alebo niečo take podobne vymysli ..chapeš?proste aby si sama vstúpila do svedomia.veď predsa nie je normálne,ak je 15ročná žaba s 32ročným .. no nie??
tiež si myslim, že by možno pomohli kamošky.. newiem,,no držim palce a potom mi daj vedieť,,ako to cele dopadlo!!
to by si zalužila poriadne facky, aby sa spamätala.
Len keby chcela otehotnieť, odrazu by sa spamätala. Ta kde toto kedysi bolo. Keď ja som mala 15 rokov, tak som ani po diskotékach nechodila a nie, taká malá zasraná a toto robiii?? Ty kks
@saddath hej a všetko dovoliť by malo situáciu vyriešiť? očividne si asi nezažila problémové dieťa v rodine.
osobne sa mi najviac páči asi predstava dovolenky. aspoň dvojtýždňovej, nemusí byť ani niekde pri mori. slečna začne myslieť na iné veci, možno si tam nájde aj nejakého letného fešáka v jej veku. a keď sa po tej dobe vrátite, tak hento možno o ňu ani nebude mať už záujem.
netreba hrať ustaraných rodičov, ktorí budú svoje dieťa až prosiť, aby si uvedomilo, že samo sebe blíži. tým len jej dajú navrch. (čo vlastne už dávno má) musia jej ukázať, kto tu je s autoritou a kto pri nej určuje pravidlá. (a to by nebolo odveci ukázať viacerým mladým deckám )
nehovorím, že zavrieť ju do komory či dať ročného zaracha... ale nejaké tie obmedzenia a následné sankcie za ich porušenie by neboli odveci.
ježkove husle 15 rocna baba v puberte no to je teda na mna silne kafe. a co bude robit ked bude mat18.no ja by nastojila tvrdy režim.take by dostala poucenie do života že by pozerala.dajte ju niekam ku psychologovi na zaciatok
Este je napriklad moznost povedat jej, ze aka by bola buducnost. Vsak aj je to "prava" laska tak by mala trvat vecne, nie? Povedat jej, ze ako sa jej bude zit, ked bude mat 25 a chlapik 40 a uplna troska z neho.
Ak je to gambler je len otazkou casu, kedy by zacal drankat peniaze aj od nej. Takze seknut jej prijem penazi by tiez nebol zly napad. Ak by usla, vymknut ju. Vsak chcela byt prec, preco sa teda vracia?
Treba jej ukazat, ze ak chce byt taka vyspela, co to znamena byt aj sebestacna.
no neviem, podľa mňa ona sama ani nevie o svete... mala by sa lepšie na neho pozrieť a uvedomiť si skutočnosť... a treba fakt nejako jej zakázať chodiť preč a tak... a psychiater...
Lenže nedavno som sa dozvedela??? v profile máš, že si chalan....neva
hm tak čo urobiť to neviem ale v poslednom čase to tak býva, že sa pätnástky ťahajú s tridsiatníkmi a je to hnusné podľa mňa......keby jej mal kto poriadne prehovoriť do duše nech sa uvedomí!!!
ten rakušák(fricl či ako sa volal) bol vlastne starostlivý otec ked spravil to čo tu radíte a aj sex jej povolil len s tým kto bol podla neho najlepší... len či to bolo dobré aj pre nu.ale bola v bezpečí pred sklamaním a určite nehrozilo že si vyberie toho nesprávneho
@grietusha ale zažila...brata. od 13 si furt chodil domov najebaný,celé dni nebol doma...pokradol nejaké veci z domu. tak mal zaracha. zavreli sme ho....ale čo sa dá robiť,ke´D si nepríde domov zo školy? mali sme s ním všade chodiť? vyjebali sme sa na to, lebo nejako to nepomáhalo a teraz je to celkom ok...proste ho to prešlo.
preboha ,15 a 32??????boze ,tak toto som este ani hadam nepocula ,a este s nim spavat ???v prvomrade je chyba vo vychove ,ja by som jej nedovolila nic ,ziadne diskoteky ani nic podobne.To je chore ,rychlo jej otvorit oci ,mco najskor ,aby nebolo neskoro .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Čo sa tvojej sestry týka, na mieste tvojich rodičov by som ju mala stále pod kontrolou. Vzala by som kľúče od bytu, alebo niečo podobné.
A možno-keby som bola v koncoch- by som ju zaviedla k psychologičke, prípadne hodila reč s jej "láskou."
Podľa mna sa to skôr či neskor aj tak zlomi...a až potom pochopí, že bola hlupa.
Ale mám tu pár rád ako jej otvoriť oči,, povedz to aj rodičom .. Len na to treba mať čas... Treba skrytú kameru, poslať za nim zaplatené dievča,, (prostitútku čo nevyzerá až moc okato,, a potom jej to ukázať toto je tvoja láska,), poprípade, neviem ako tvoj ocoko,, ale ja by som pre dobro urobil čokoľvek, a ani nečakal a rovno šiel za nim, skrytú kameru, a šiel za nim koľko chceš, aby si nechal moju dcéru nepokoji .... Q
Ale mám tu pár rád ako jej otvoriť oči,, povedz to aj rodičom .. Len na to treba mať čas... Treba skrytú kameru, poslať za nim zaplatené dievča,, (prostitútku čo nevyzerá až moc okato,, a potom jej to ukázať toto je tvoja láska,), poprípade, neviem ako tvoj ocoko,, ale ja by som pre dobro urobil čokoľvek, a ani nečakal a rovno šiel za nim, skrytú kameru, a šiel za nim koľko chceš, aby si nechal moju dcéru nepokoji .... A ako si povedal hraje automaty a je nezamestnaný na to by sa určite chytil, určite tu malú len využíva...
________
Normalné už nechápem, ved aj ja jak 20 ročný si aj na pokeci a kde tade dávam vždy hľadať dievčatá aspoň od 17 hore .. Ako pokecam aj zo 14 ročnou ... aj 15 veď tu na birdzi mam 2 kamarátky,, ale že by som s nimi mal spávať,,, (((.... Možno stým niektorý nemajú problém, ale podľa mňa je to chore.. Ale čo už .....
Prešiel som si tvoje fóra a ty si kkt .... musím si najprv overiť kto to píše ...
Ale aj tak sa to deje,, aj keď toto si si len vymyslel ...
Zbytočná strata času....!!!!!!!!!!!!!!!§
vyhod ju z domu
S nou si ešte veľa užijete, bohužiaľ v negatívnom slova zmysle...
Môžte len dúfať že z toho vyrastie aj keď ani to nie je isté. Stačí keď uvediem príklad ženskej ktorá sa vydala s jednym nezamestnaným tĺkom, žili spolu, mali dve deti, tĺk bol celý čas nezamestnaný, potom si našiel druhú ženskú a tak od nej odyšiel, neplatil výživné.
Po roku ho vykopla jeho druhá ženská z bytu a tak sa vrátil ku jeho prvej žene, žil tam 5 rokov, pri tom nedal na domácnosť či deťom ani cent, len si pre seba nakupoval, jediná spoločná investícia bolo auto ktoré zaplatil len spolovice, napriek tomu na nom jazdil len on lebo bolo jeho... Po spomínaných piatich rokoch druhý krát zase zdrhol nevedno kam.
Keby to človek nevidel na vlastné oči hádam by ani neuveril že niekto môže byť tak sprostý
tiež si myslim, že by možno pomohli kamošky.. newiem,,no držim palce a potom mi daj vedieť,,ako to cele dopadlo!!
Len keby chcela otehotnieť, odrazu by sa spamätala. Ta kde toto kedysi bolo. Keď ja som mala 15 rokov, tak som ani po diskotékach nechodila a nie, taká malá zasraná a toto robiii?? Ty kks
osobne sa mi najviac páči asi predstava dovolenky. aspoň dvojtýždňovej, nemusí byť ani niekde pri mori. slečna začne myslieť na iné veci, možno si tam nájde aj nejakého letného fešáka v jej veku. a keď sa po tej dobe vrátite, tak hento možno o ňu ani nebude mať už záujem.
netreba hrať ustaraných rodičov, ktorí budú svoje dieťa až prosiť, aby si uvedomilo, že samo sebe blíži. tým len jej dajú navrch. (čo vlastne už dávno má) musia jej ukázať, kto tu je s autoritou a kto pri nej určuje pravidlá. (a to by nebolo odveci ukázať viacerým mladým deckám )
nehovorím, že zavrieť ju do komory či dať ročného zaracha... ale nejaké tie obmedzenia a následné sankcie za ich porušenie by neboli odveci.
Ak je to gambler je len otazkou casu, kedy by zacal drankat peniaze aj od nej. Takze seknut jej prijem penazi by tiez nebol zly napad. Ak by usla, vymknut ju. Vsak chcela byt prec, preco sa teda vracia?
Treba jej ukazat, ze ak chce byt taka vyspela, co to znamena byt aj sebestacna.
Troska nieje on, ale ona.
hm tak čo urobiť to neviem ale v poslednom čase to tak býva, že sa pätnástky ťahajú s tridsiatníkmi a je to hnusné podľa mňa......keby jej mal kto poriadne prehovoriť do duše nech sa uvedomí!!!