Ľudia? rád by som vedel, či mám ostať na gymnáziu a ísť na výšku, alebo prestúpiť a ísť na odbor kuchár pekár. Láka ma byť psychológom ale strašne rád pečie poprípade varím. Čo bude lepšie pre moju budúcnosť?
Aj ja som bol kuchárom,je to fajn,je pravda,že kuchárov treba...kamoš je kuchár a musel odísť do zahraničia za prácou,pretože kuchári sú nanič platení...
Ja si myslím, že pre taký všeobecný rozhľad zostaň na gympli, choď za psychológa, na gympli sa aspoň naučíš čo-to z psychológie na noske alebo občianskej alebo ako sa to volá, plus biológia, dejepis a iné veci, čo ti tam bude treba a na kuchárovi ťa to nenaučia.
Variť a piecť sa môžeš učiť popritom aj sám, poprípade ísť na dáky kurz a v konečnom dôsledku môžeš byť dobrý kuchár/pekár aj bez školy, no psychológom bez školy sa asi moc nestaneš.
uplne presne toto som riesila ked som mala asi 13-14 rokov este aj ten isty odbor!
z gympla som bola na nervy tak som presla na bilingvalny kde to uz bolo okej
studujem na zahranicnej univerzite (nie ceskej a som spokojna
myslim ze som sa rozhodla dobre
a vyvaram vypekam sebe a chlapovi
kuchárov je všade ako nasratých, zamestnávatelia ich vezmú do skúšobnej doby, nezaplatia a vezmú si Ďalších, mám brata, je už asi v piatej robote, v troch ho odrbali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Variť a piecť sa môžeš učiť popritom aj sám, poprípade ísť na dáky kurz a v konečnom dôsledku môžeš byť dobrý kuchár/pekár aj bez školy, no psychológom bez školy sa asi moc nestaneš.
@attis kuchari su nanic plateni mozno tak niekde v hurbanove
z gympla som bola na nervy tak som presla na bilingvalny kde to uz bolo okej
studujem na zahranicnej univerzite (nie ceskej a som spokojna
myslim ze som sa rozhodla dobre
a vyvaram vypekam sebe a chlapovi
mohla by to byť zaujímavá taktika!