Som nasratý a zároveň smutný pomožte my prosím Vás. Zamiloval som sa do mojej kamarátky lenže jej rodičia nechcu aby som s ňou chodil a má za to doma zle. Lenže ja ju nechcem opustiť a furt my pýše aby som na ňu zabudol lenže to sa nedá pomožte my prosím
a teraz vážne .. ak majú dôvod niečo na tom bude. ALE! láske by sa medze klásť nemali. Z minulosti vieme, že to končilo smrťou napr. otrávením (Shakespear).
ked ti zena pise, ze na nu mas zabudnut, tak na nu mas zabudnut. ked ti muz pise, ze nanho mas zabudnut, tak mas nanho zabudnut. nemas proste na vyber, kamaratstvo ci vztah su veci, ktore musia byt chcene z oboch stran.
zaprvé ti to možno píše len z dôvodov praktických, aj keď z emocionálnych by ti to možno rada NEnapísala.
zadruhé, poznám prípady kedy sa dial "odháňací reflex", ktovie prečo (už viem, ale nejdem to rozoberať, zaprvé príliš konkrétne, zadruhé asi existuje viacero možných dôvodov), a bojovať proti nemu (nezabudnúť, neodísť) bolo istú dobu nepríjemné a citydrásajúce, a potom keď už to vyzeralo že je všetko totálne v prdeli (hlavne aj kvôli tej vytrvalosti), tak zrazu cvak, dotyčná si uvedomí že chalana len tak neodženie, a že tým vlastne "prešiel jej testom", a zrazu je dobre...
...ale či je to takýto prípad ti nemám ako vedieť povedať, ty ju poznáš, ty to musíš vedieť odhadnúť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a teraz vážne .. ak majú dôvod niečo na tom bude. ALE! láske by sa medze klásť nemali. Z minulosti vieme, že to končilo smrťou napr. otrávením (Shakespear).
Rob ako káže srdce.
čo píše @hoperpohroma nie je nutne pravda.
zaprvé ti to možno píše len z dôvodov praktických, aj keď z emocionálnych by ti to možno rada NEnapísala.
zadruhé, poznám prípady kedy sa dial "odháňací reflex", ktovie prečo (už viem, ale nejdem to rozoberať, zaprvé príliš konkrétne, zadruhé asi existuje viacero možných dôvodov), a bojovať proti nemu (nezabudnúť, neodísť) bolo istú dobu nepríjemné a citydrásajúce, a potom keď už to vyzeralo že je všetko totálne v prdeli (hlavne aj kvôli tej vytrvalosti), tak zrazu cvak, dotyčná si uvedomí že chalana len tak neodženie, a že tým vlastne "prešiel jej testom", a zrazu je dobre...
...ale či je to takýto prípad ti nemám ako vedieť povedať, ty ju poznáš, ty to musíš vedieť odhadnúť.
@patrik337 ináč, podľa mňa o tebe rodičom ani nepovedala a nechce s tebou nič mať, bohužiaľ, na tú pravú si ešte kus počkaj