Moja falošná trieda, kt. majú radi profesori.. ach tie vcirky
Celá moja trieda je strašne falošná. Je len pár ludí čo si tam fakt vedia vyjadriť názor a povedať niekomu že sa im niečo nepáči. Spolužiačka chce dať mikuláša na dvere.. A čo sme škôlka? Len ja a jedna spolužiačka sme povedali že nechceme že je to otrasn
nahodou...posledny maturitny rocnik je skvely...aj ked sme nikdy neboli kolektiv napriek 8 rokomy spolu, posledny rok si uvedomujeme ze to vsetko konci. a spravame sa k sebe milsie, vieme sa dohodnut, zabavit sa a tak podobne...az na par vynimiek, ale to sa najde vsade. neboj, najdete si k sebe cestu. a ak nie, tak netreba to dramatizovat, budete spolu a potom sa proste rozidete...
a naaaahodou...my sme si mikulasa davali na dvere pravidelne
ach to su problemy ale mikulasa na dvere? no skvolka hotova mi to ani nemae a ani sme to nikdy nemali. akurad sme si brali mikulaske ciapky do skoly ale inak toto fakt nie. a mna by to ani ntetrapilo vsak som 4tak. nech si nasu triedu kazdy zapamata
Ach moja..to keby´s vedela..čo sa u nás dejee..A kokoti to začali réšiť tera ku koncu..keď sme v poslednoom..u náás riadne hviezdne vojny..
´´..ostatný jej potom povedali že je im to jedno aj ked viem že by to tam tiež nechceli´´
..podľa čoho usudzuješ?? mne by to bolo tééž jedno..proste by ma také d-e-t-a-i-l-y nehecovali..a tých tvojích ostatných to možno též nehecuje..
Inak najlepšie je to neriešiť..vychutnávaj si tých tzv. úprimných..ale bav sa aj s tými tzv. falošnými..a zbytočne nevyvolávaj konflikty..ešte sa ti aj tí falošní môžu zísť.. po maturách si resetuj koľko ceš.. Ver mi..hovorí ti to jeden z tých fake-ov..
Adri ma pravdu,proste kasli na nich.Aj mne by to bolo jedno,myslim ze mam ja aj ostatni ine a dolezitejsie veci na riesenie ako mikulas.Ale chapem tak,nic proti Tak sa nad nimi povznes,v duchu si povec ze su to jebnute male deti a hotov
no ved hej ja sa na to vždy povznesem ved som tam ani nenapísala tak vela lebo toho by bolo viac ale ja mám každý rok proste v novembri takuto naladu a vtedy to proste musím všetkým všetko povedať ale mna to prejde to viem aj minulý rok to tak bolo.. dakujem za príspevky a nezavidim nemám čo
jedine co ty nato mozem povedat je "zvykaj si", 90 percent ludi su falosny a skazeny.
Tak ako to pocitujes v skole, tak to pocitis i v praci a v dalsom zivote. Vsetci sa iba hraju a pretvaruju, ale hned ako mozu tak ta podrazia ked s toho budu nieco mat. Ani rodina uz nie je dnes ziadna istota.
Tj vies ze su falosny, tak to je plus pre teba, je x ludi co to o druhych nevedia a slepo im veria.
TO POZNAM to je otras na entu taka banda u nas je to nastastie uz trocha lepsie a iba jednu taku pipu tam mame co ti povie jeee to je krasne tricko a sa otoci fuuj to je otras abo ty si taaak super kamoska a ide ku druhej a povie jej to je taka picaaaa jak pome jebat ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a naaaahodou...my sme si mikulasa davali na dvere pravidelne
´´..ostatný jej potom povedali že je im to jedno aj ked viem že by to tam tiež nechceli´´
..podľa čoho usudzuješ?? mne by to bolo tééž jedno..proste by ma také d-e-t-a-i-l-y nehecovali..a tých tvojích ostatných to možno též nehecuje..
Inak najlepšie je to neriešiť..vychutnávaj si tých tzv. úprimných..ale bav sa aj s tými tzv. falošnými..a zbytočne nevyvolávaj konflikty..ešte sa ti aj tí falošní môžu zísť.. po maturách si resetuj koľko ceš.. Ver mi..hovorí ti to jeden z tých fake-ov..
jedine co ty nato mozem povedat je "zvykaj si", 90 percent ludi su falosny a skazeny.
Tak ako to pocitujes v skole, tak to pocitis i v praci a v dalsom zivote. Vsetci sa iba hraju a pretvaruju, ale hned ako mozu tak ta podrazia ked s toho budu nieco mat. Ani rodina uz nie je dnes ziadna istota.
Tj vies ze su falosny, tak to je plus pre teba, je x ludi co to o druhych nevedia a slepo im veria.