nikdy nepochopim, na co ludia cakaju, ked ma ich zvieratko nejaky problem.. chod rychlo za veterinarom a on ti pomoze, necakaj, lebo potom moze byt neskoro
keď sa má okotiť tak ju zobrať dnu a keď ju ľúbiš tak ako ja tú svoju, tak si daj karimatku k jej pelíšku, aby si aj v noci bola s tebou
vonku v žiadnom prípade ju nenechávaj
neviem, snáď jej rozrež brucho a pozri sa na čo tie štence toľko čakajú..
IDZ K VETERINÁROVI !!!!!!! a vonku ju určite nenechávaj. bože ľudia vy si fakt myslíte, že keď je to pes tak vydrží všetko a čojaviem čo ale určite ani tvoju mamku nenechali vonku na dvore keď bola tehotná nie ?
Gravidita suky trvá priemerne 63 dní, vraví wikipedia. Koľko už trvá tvojej? Ak je to o dosť dlhšie, išla by som s ňou k veterinárovi.
Jo a keď bude veľmi zima, tak sa o ne postaraj predsa.
Buď ich zober dnu, alebo im nachystaj čosi teplé do búdy, kontroluj ich pravidelne. Veď veliká už si.
Ach jo, ludia ako ty by nemali mat ani rybicky, nie psa.
To je dopekla taky problem ustrazit si fenu aspon cca 2 tyzdne do roka? A rocnu fenu? Preboha, ved to je stena.
A teraz akoze ich chces nechat vonku, ked sa narodia? Ako prepac, ale si normalna? Grcam z takych ludi ako si ty, som zvedava kde tie stenata skoncia, ak vobec v takychto podmienkach preziju. Sorry, ale jedine co je tu debilne, si ty
@matiseq Normalny rozumny a zodpovedny clovek by si nastudoval vsetko o gravidite, porode a neviem com vsetkom este davno pred tym, ako by planoval stenata, keby tak urobila aj ona (hoci predpokladam a dufam, ze toto planovane nebolo), tak by sa nemusela pytat taketo kraviny. A ked uz aj, tak ako my mame vediet, ci je gravidna uz naozaj dlho a co ma robit, ked sa boji, ze vonku zamrznu? Pohnem rozumom, zdvihnem rit a idem k veterinarovi, toto by mohla vediet aj bez toho, aby sa pytala. A hadam aj hocijaky idiot by si domyslel, ze novonarodene steniatka v 9 stupnoch v noci nepreziju ani keby im dala neviem aku deku
@ress po 1. nevies ci toto forum neni fejk, po 2. je to jej vec a problem a ano normalny clovek to vie aj bez veterinara a bez studovania..ale mozno nevie kolko trva gravidita..
ress takže sa zobuď do piči veď neber si ma do úst mne je z teba zle a ešte raz neber si ma do úst leb ma ani nepoznáš !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ress a ja som študovala ale dala som tu aj tu lebo som si myslela že je to tu normálne mýlila som sa a nám fenka utiekla! Niesom jedíný človek čo sa mu to stalo!!A ak by to pani múdru zaujímalo je dnuká ty krava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale ne.. veterinar nic? alebo vziat ju na cas do domu by bol taky problem?
vonku v žiadnom prípade ju nenechávaj
ty pohni debilným rozumom !!!!!
IDZ K VETERINÁROVI !!!!!!! a vonku ju určite nenechávaj. bože ľudia vy si fakt myslíte, že keď je to pes tak vydrží všetko a čojaviem čo ale určite ani tvoju mamku nenechali vonku na dvore keď bola tehotná nie ?
Jo a keď bude veľmi zima, tak sa o ne postaraj predsa.
Buď ich zober dnu, alebo im nachystaj čosi teplé do búdy, kontroluj ich pravidelne. Veď veliká už si.
To je dopekla taky problem ustrazit si fenu aspon cca 2 tyzdne do roka? A rocnu fenu? Preboha, ved to je stena.
A teraz akoze ich chces nechat vonku, ked sa narodia? Ako prepac, ale si normalna? Grcam z takych ludi ako si ty, som zvedava kde tie stenata skoncia, ak vobec v takychto podmienkach preziju. Sorry, ale jedine co je tu debilne, si ty
A myslím, že by bolo fajn ísť k veterinárovi. Ten poradí určite viac ako my.
Neber si ma do huby ty debil