Ako sorry ale podaktori chalani su vazne vymlety (tym ta nechcem urazit).Na tvojom mieste by som as ospraveldnila a vobec ju neignorovala,mozno urobila chybu ale ty si ju nemal zato poslat do pice.A chalani ktori urazaju vulgarne baby su na tom dost uboho...Ak ju mas rad teda a aj keby nie..
Toto mi vyznelo tak, ako keby si sa chcel pochvalit aky si "borec". Potom ked sa to budes snazit napravit a ona ta odignoruje ako ty ju tak potom budem chciet vediet co budes potom robit. Mal by si jej to prepacit a nerobit zo seba tvrdasa
hmm ta keby ze mne tak povedal moj kukuc tak neviem ci by to vyzehlil... lebo aj ked mas nervy tak normalny clovek toto nepovie a toboz svojej priatelke...
Kokos tak toto je fakt hardcore, suhlasim ze je maximalne ubohe poslat babu do pice a este k tomu aj frajerku, ako ja nemam swedomie, ale toto by som w ziwote neurobil.. Jedine tak zo srandy..
mna by dakto poslal do pi*e tak by u mna skoncil... a nie este moj chalan... by uz potom co by som mu na to povedal nechcel chodit on so mnou.. bo je to uuuplne ubohe a u mna by si to nevyzehlil... no co musis len dufat ze ta ma moc rada a ma zlu pamat
Lol vam jebe ? Sak ho cajka podviedla (teda aspom tak som to pochopil) on ju od nervou posle do pice a este ona bude jemu odpustat ? Ste normalny ? Sa s toho spamatajte. ked ho podvedia tak by sa malo dievca inac snazit ho ziskat naspak, ne ze on jej povie v zachvate nervov chod do pice a este ona sa urazi. No kebz ma cajka podviedla tak chod do pice je myslim este dost slabe vyjadrenie. A keby sa za to urazila razdva by som ju poslal. Vam ludom uz zacina normalne preskakovat. Uz neveru berete ako normalnu sucast vztahu. To jako dojdeme za vami vas partner a povie, podviedol som ta a vy jasne milacik, sak treba si odpustat ? LOL
A este tommyhot, ty si ma prekvapil Teba este cajka nepodvedla, ocividne A nemas ani dostatocnu fantaziu na to asi Takze fakt neviem co by si ty hovoril keby si zistil ze tvoja cajka ta podvadza potajomky Povedal by si jej chod do pice a ptoom by si ju prosil o odpustenie
Lol no fajn it... aj keby ju podviedol. Tak jej da kopacky, ze dovidenia, uz ta nechcem viac vidiet a nie posielat ju dakam do pice... Myslim, ze pre vacsinu chalanov je Choj do pice uz take samozrejme ako vypadni... nejde o to co spravila ale ako to riesil.
Myslim, ze ked dakto niekoho podvedie, tak slova ako chod do pice moze ocakavat a nie sa za ne este urazat!mozno clovek v navale emocii povie aj to co olutuje ale treba to chapat...nechapem preco by si to mal on u nej zehlit!ona je ta co urobila chybu!je to ine ako poslat babu dakam bwezdovodne, nie?
Matqo: ok ja som si dako neprecitala ze ta podviedla.. vtedy by som to asi ocakavala ze to pocujem ale aj tak je to riadne hnusne.. k dievcatu sa takto nesprava aj ked dievca by ta tiez podviest nemuselo.. ale tak chapem a tiez by som ju ingrorovala na tvojom mieste, neviem by sa mi uz asi nechcelo byt s niekym komu sa verit neda.....
Jakoze tommyhot Ako ked ma cajka podvedie ja jej mam slusne povedat aby isla niekam ? A to s akeho titulu ? Ona ma podviedla slusne ?
Dpc su dve varianty. Ked ta holka podvedie, niekde napr na disko opyta, velmi to olutuje a sama sa k tomu prizna, bez toho aby si na nu robil natlak. Vtedy sa to da mozno prepacit, alebo ju mozes poslat do pice (ale tym slusnym sposobom), vtedy je nemiestn ejej vypicovat.
Ale Holky tipu ze ta podvedu, a zataja to pred tebou si to zasluzia. Ak ta tvoja holka klame za chrbtom, a este potom ked to ti zistis teprv od niekoho ineho, a ona sa este bude vykrucat ze ne to som ja nebola, tak ta si zasluzi poslat este dalej. A tym padom to uz nie je pre mna dievca - ale kurwa, a inakse jednanie si ani nezasluzi.
No mna prave dnes podviedla moja frajerka.Po prve som jej povedal ze zbohom po druhe som vyjebal toho chalana po tretie som sa najebal jak cinka a po stvrte som vyfajcil asi 100 cigariet.A tu babu som nehorazne lubil a je mi tak na picu ze mam chut zabit kazdeho koho stretnem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a davaj si bacha, frajerku nikdy nesmies poslat do pice...
je ine povedat "chod do riti" ako "chod do pice"...
a pokial babu posielas dopice, tak musis mat kurva dobry dovod...
Dpc su dve varianty. Ked ta holka podvedie, niekde napr na disko opyta, velmi to olutuje a sama sa k tomu prizna, bez toho aby si na nu robil natlak. Vtedy sa to da mozno prepacit, alebo ju mozes poslat do pice (ale tym slusnym sposobom), vtedy je nemiestn ejej vypicovat.
Ale Holky tipu ze ta podvedu, a zataja to pred tebou si to zasluzia. Ak ta tvoja holka klame za chrbtom, a este potom ked to ti zistis teprv od niekoho ineho, a ona sa este bude vykrucat ze ne to som ja nebola, tak ta si zasluzi poslat este dalej. A tym padom to uz nie je pre mna dievca - ale kurwa, a inakse jednanie si ani nezasluzi.
A musís si povedat, že to bola k..., čo ti nestojí za tvoje trápenie a za rohom na teba čaká omnoho lepsia