Takže mám problém moja frajerka nechce aby som sa vôbec holil pod pazuchami na tvári proste všade a sa mi vyhražala že ak sa budem holiť tak ma opustí.. a ani ona sa vôbec neholí či pod pazuchami a to tam má už fakt riadny prales a ani na nohách ja to ne
je to jej vec ked sa neholi ale tak isto je tvoja vec ze sa holis ! a keby ta kvoli tomu nechala tak je jebnuta ... a akoze ja som taky clovek ze nech si robi kdo co chce ale pod pazami by sa ludia podla mna mali holit aspon raz za cas ked uz tam maju dlhe chlpy ... ale aj tak si fake tak neviem naco sem pisem taketo dlhe nazory
no neviem co ti mam na to povedat je to divne proste lebo tie chlpy niesu cudne len na pohlad ale clovek sa aj viac poti ked ma chlpate podpazusie ... ja napriklad tiez mam teraz dost chlpov tam uz ale zas nenosim tielka ani nic podobne a chystam sa ich oholit niekedy v najblizsej dobe
fuj do piče..to je dosť nechutne ked sa niekto neholí je to vec hygieny...takže každopádne nenechaj sa nou ovplyvnovať asi nemá v hlave niečo v poriadku potom..ako nič v zlom ale hlavne že cecky má vonku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale na ten čas by som ju nechal...nemá ti čo vravieť či sa máš holiť alebo nie...iba ak naopak
Po druhé si ťa na mieste tvojej priateľky podržím dve-tri hodinky tvárou pod pazuchou.
Po tretie je každého vec, či sa zbavuje svojho telesného ochlpenia, a keby mi do toho niekto kecal, neobstál by.
a tej babe nič nechýba podla mna ..je pekná ..môj skromný názor ...