Ráno som sa zobudil s obrovskou bolesťou,teda skôr štípaním na ľavej strane huby. Tak som teda išiel k stomatológovy a ten mi povedal,že mám zápal ďasna. Moja otázka znie:z akého dôvodu? Hubu si čistím ráno aj večer,takže zubný plak a pod.môžeme vylúčiť.
Chavez&Revolution-vtedy som nad tým nerozmýšlal,dal mi tam nejaku vatu nasiaknutú niečim,čo chutilo ako ked oblizneš 50haliernik,alebo niečo iné z meďi. Boha,ale to štípalo...
zapal dasna moze byt sposobeny bars cim trebars aj ked si cistis hubu 100 krat denne a mas zlu zivotospravu tak ta to nemusi ochranit typicky priklad moje babky cistila si zuby cely zivot a uz v 40-tke bola bez nich ...
Zapal dasna vznika aj podrazdenim.Plak mozes mat v medzizubnych priestoroch.Tam sa usadzuje najviac.A nevies ho vycistit ak na to nepouzivas specialne kefkyAk nepouzivas kefky.Je na to dobry 3% hydrogén, alebo Tamtum Verde.Oboje dostanes v lekarni.Ale ten hydrogen je lacnejsí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale nic v zlom,v tomto ti poradit nemozem