Ja ti poviem takto..odmalička jem všetko čo obsahuje vela vela cukru - sladkosti, fastfoody...a vôbec nepriberám...
a čo som počula tak diéty sú kravina lebo sa ti voda nazbiera do brucha a načo sa ničiť aj tak ti to nepomôže..možno len na určitý čas....
ale ras som mala ťažké obdobie, kedy som nedokázala zjesť nič iné okrem jedného jogurtu a malej čokoládky za deň..tak som bola 3 mesiace a všetci si mysleli, že som anorektička...
A keď začne normálne jesť ako predtým, tak jej nabehnú kilá naspäť. Je to blbosť, je to vlastne hladovka, len s tým, že do seba pcháš ovocie, z ktorého sa nenaješ. A byť permanentne hladná týždeň... Chudák jej žalúdok.
v poho aj ked iba samotnou dietov nejak extra neschudnes ked nemas taky metabolizmus ... btw v ovoci su jednoduche cukry to sa so zlozitimi sacharidmi neda porovnavat a jedna cokolada nic nespravi ... §netreba prestat jest skor sa treba zacat hybat. aspon podla mna
tá druhá možnosť to zabila že aj tam je cukor inak, nechcela by som mať teraz kamarátkinu stolicu po všetkej tej vláknine a vode. a svaly bez prísunu bielkovín, no úplné terno.
zalezi od toho aka bola, lebo tie objemnejsie dievcata (a to myslim fakt objemne) zhodia 10 kil za tyzden rychlo, ale dalej to uz ide tazko, kym menej kil mas tym menej schudnes
Nemozem zaskrtnut ani jednu odpoved. Pretoze IBA ovocie ma vseobecne zname ucinky, ze ak ho zjes vela a nemas nic ine v zaludku, precistuje to organizmus - to znie sice dobre, ale pamataj na vedlajsi neprijemny - LAXATIVNY - ucinok. Avsak cokolada zas, ako dobre vieme, ako sa hovori "zapeka creva", takze je to istym sposobom kompenzacia. Myslim teda, ze je to relativne dobry sposob, ako sa vyhnut neprijemnostiam s prebyvanim na zachode a relativne dietne, dokonca i s tou cokoladou, lebo je to predsalen menej kalorii, ako keby si dala "poriadne" ranajky (rohlik so sunkou / miska vyzivneho musli s jogurtom), obed (nieco tradicne nezdrave na styl pizze, spagiet ci rezna) a nejaku veceru + este tu cokoladu vecer k televizii.
cely tyzden ovocie? fuj, to by som presedela na hajzli pol diety no neviem...ta cokolada ten proces spomaluje...ale tak treba trochu tuku popri tom ovocnom cukre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a čo som počula tak diéty sú kravina lebo sa ti voda nazbiera do brucha a načo sa ničiť aj tak ti to nepomôže..možno len na určitý čas....
ale ras som mala ťažké obdobie, kedy som nedokázala zjesť nič iné okrem jedného jogurtu a malej čokoládky za deň..tak som bola 3 mesiace a všetci si mysleli, že som anorektička...
odporucam knihu Ako si ovladat telo - Harvey a Marilyn Diamond