potrebovala (no vlastne by chcela) jednu make up-ovu sadu (ocne linky,laky,lesky...) ale boji sa opytat rodicov ci by jej to nekupili. ma dost prisnych rodicov ale okrem nich nema nikoho. minuly mesiac mala aj narodky takze by..
hups malo to byt trochu dlhsie takze: okrem rodicov nikoho nema ale oni by jej to stopro nekupili lebo jej otec nema rad taketo veci a mama by s jej otcom iba suhlasila lebo u nich slovo jej matky nema ziadne slovo dakuje za kazdu radu vopred
@lauritta777 fajn, 14, na chuja jej celú sadu, nech si kúpy špirálu a ceruzku a nech je rada že je rada a keď vychytí nejakú akciu v oriflame, vyjde ju to do 10 eur...
uuuhm.. kamoska a ty mas 25.. jaj tak.. aj ja mam kopu 14 a 15 rocnych kamosiek.. no ale nevadi..
tak nech si kamaratka sadne s rodicmi a porozprava sa, isto povolia. ale nie tiene na oci ako slecna z dialnicneho odpocivadla ale daco na vyrazky a spirala jej bohate v jej veku staci.
Keby som mala len to na práci, aby som celý deň rozmýšľala nad šminkami. Normálne som sa zasmiala nad touto hlúpou témou. "Mojej kamarátke nechcú rodičia kúpiť šminky."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a načo jej do frasa celú sadu? nestačí jedna špirála a ceruzka, prípadne korekčná tyčinka na jebáky?
tak nech si kamaratka sadne s rodicmi a porozprava sa, isto povolia. ale nie tiene na oci ako slecna z dialnicneho odpocivadla ale daco na vyrazky a spirala jej bohate v jej veku staci.
casom mozno nasetri aj na vlastny kusok
A keď si to aj kúpi,aj tak si to rodičia všimnú,to jej môžu kúpiť rovno aj oni.
slušnejšie by to nešlo...
Go out and get a goddamn life, retard.