ahojte mohli by ste mi pomoct?? mam kamaratku pozname sa 11 rokov mam ju rada ale ona robi take veci ze si nezasluzi moje priatelstvo!strapnuje ma vycita vsetky chyby mojho priatela uplne sa sprava ako ta najväcsia sliepka,ale ked jej nieco treba odomna t
keď si ťa nezaslúži prečo jej teda dovolíš aby ťa urážala? pekne jej povedz do očí že sa ti to nepáči a nemieniš jej to správanie tolerovať a keď neprestane je koniec medzi vami...musíš byť tvrdá na ňu inak to asi nepôjde
Ivanka....no no musim ale ked ja ju mam rada ves ja som tak vychovana aby som nikomu neublizovala ale ona mne ublizuje ves ja skor pozeram na stastie inych nez na svoje a nedokazem to
Vieš môže to byť aj tak, že si priveľmi zaslepená vzťahom a ona ti chce pomôcť Poznám aj také prípady, tak bacha na to, aby si kvôli chlapovi neprišla o kamošku, za to žiaden chlap nestojí!
Ale ak je chyba naozaj len v nej, tak potom na ňu kašli asi nie je až taká super kamarátka
@8 no ano je to len v nej no lebo co moj priatel je nas byvali super kamarat ves taka particka sme boli dvaja chalania dve holky ves no a ona sa zacala spravat odvtedy tak co snim chodim ves vzdy si najdem cas nanu vzdy snou som aj priatela necham nech ide sam domov lebo ona ma potrebuje ale ona si to nevazi
@11 takze chyba je vomne??? no ale chapes je to aj moja spoluziacka sedime spolua kebyze jej to poviem vsetko tak vies ake peklo mi spravi?? bojims a jej ublizit a bojim sa toho ze ona ublizi aj mne!
Ivanka.ves co no aj pomohl a aj povedal jej uz svoje ze preco sa tak sprava a ona prisla kumne a zacala pomne hucat ze ona vie ze ju moj priatel nema rad ale ze som hlupa ze mu verim ze uz snou nikam nechodim ze ju ani nemam rada ves a ona priatela nema mne sa zda ze ziarli ze ma chce odeho odtrhnut
@14 potom to teda nie je kamarátka a proste už nie je o čom...kašli na ňu...však to nemá zmysel aby si sa ďalej bavila s človekom,ktorý ťa ešte chce rozdeliť s priatelom a bohvie čo ešte
Práve pre toto nazývam kamarátom/kamarátkou len veľmi málo ľudí, inak sú všetko známi. Rovnako práve preto viem, že takto by sa ku mne moja najlepšia kamarátka nikdy nesprávala.
Je ufrflaná, nadáva na všetko okolo nej, rýpe do mňa pri každej príležitosti, ale je to
kamarátske podkopávanie sa Nemyslím, že by bola schopná motať sa mi do vzťahu (síce by to nebola ona, keby neofrflala chalana, o ktorom by vedela, že sa mi páči) a už vôbec by nedopustila, aby som kvôli nej plakala.
Na tvojom mieste by som v takej situácii ako si sa ocitla ty urobila to, čo tu už bolo spomenuté- z očí do očí jej povedala čo mám na srdci a určila jej hranice odkiaľ pokiaľ môže zájsť.
Mať kamarátku je pekná a príjemná vec, ale je choré nechať sebou takto manipulovať nech už je to zo strany kohokoľvek.
Nemôžeš sa báť ublížiť kamarátke,keď aj ty sama vidíš,že ju nebolí,keď ubližuje ona tebe...Skús nabrať viac sebavedomia,a nenechaj sa ňou zničiť..Lebo,ak uvidí,aká si slabá bude to zneužívať a viac a viac do teba ondiť..Ale,môžeš sa s ňou aj v kľude porozprávať,a ak to nepochopí,to už je jej chyba..Je super hľadať chybu na ostatných,ale treba občas pozrieť aj na seba...no...
ubliz jej... takym ludom treba jedine sokovu terapiu alebo su zatrateni..
nechcel som to napisat tak definitivne ale je to najrozumensia moznost.. proste jej povedz narovinu co si o nej myslis a podla jej rekacie uvidis ci sa s tebou este chce kamaratit alebo nie.. pokial bude hruba a bude ti nadavat.. tak to nestoji zato a pokial sa bude sama pokusat o napravu tak to niekam speje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nechaj si srat na hlavu od nejakej brzdy a nechaj nech sa ti stara do vztahu, len koli tomu, ze si tak vychovana...
Ale ak je chyba naozaj len v nej, tak potom na ňu kašli asi nie je až taká super kamarátka
Je ufrflaná, nadáva na všetko okolo nej, rýpe do mňa pri každej príležitosti, ale je to
kamarátske podkopávanie sa Nemyslím, že by bola schopná motať sa mi do vzťahu (síce by to nebola ona, keby neofrflala chalana, o ktorom by vedela, že sa mi páči) a už vôbec by nedopustila, aby som kvôli nej plakala.
Na tvojom mieste by som v takej situácii ako si sa ocitla ty urobila to, čo tu už bolo spomenuté- z očí do očí jej povedala čo mám na srdci a určila jej hranice odkiaľ pokiaľ môže zájsť.
Mať kamarátku je pekná a príjemná vec, ale je choré nechať sebou takto manipulovať nech už je to zo strany kohokoľvek.
Nemôžeš sa báť ublížiť kamarátke,keď aj ty sama vidíš,že ju nebolí,keď ubližuje ona tebe...Skús nabrať viac sebavedomia,a nenechaj sa ňou zničiť..Lebo,ak uvidí,aká si slabá bude to zneužívať a viac a viac do teba ondiť..Ale,môžeš sa s ňou aj v kľude porozprávať,a ak to nepochopí,to už je jej chyba..Je super hľadať chybu na ostatných,ale treba občas pozrieť aj na seba...no...
nechcel som to napisat tak definitivne ale je to najrozumensia moznost.. proste jej povedz narovinu co si o nej myslis a podla jej rekacie uvidis ci sa s tebou este chce kamaratit alebo nie.. pokial bude hruba a bude ti nadavat.. tak to nestoji zato a pokial sa bude sama pokusat o napravu tak to niekam speje