to neni možne...ja už nemam nervy na moju mamu ...chapete to?...hovorim jej ,,mama tento rok nechcem isť na birmovku"..a tota ti pride domov a povie v piatok ideš na birmovku...ja patrim som povedala, že nejdem ta sa na mňa pohnevala. Ta ale, keď raz nec
moja tes chce aby som sla... ale este newem co mi povie ked jej poviem ze nejdem ale moj oco je proti birmovke takze myslim ze to nebude az take drasticke
@spekacik@holyknight Čo nerozumiete na mojej reči?....horšie jak keby taliani ste boli...veď neje to až tak nezrozumitelne napisane...normalne že ste ma rozosmiali ...keď nechapete ta si domyslite neje to až take ťažke..len vam sa rozmyšľať nechce to je ten problem
ta vydzice to ešcik len čitace co pišeme jak vychodňare bo jak by me začali hutorec,bišidovac zaleži jaka šajsc vychodu tak by ste boli v rici ....no dobre ale dosť ...aj moja chce aby som išiel na birmovku ale kedže vela treningov uspešne sa tomu vyhybam
@12 moja kamoska (oravanka ako ja) vravi po vychodniarsky ale neviem preco asi len tak lebo sa jej to paci .. ale je to strasne nakazlive len ked jej zavolam : Slucham Slucham... tak ma to zblbne a ja začnem Tááááá či idzeš jutro .... a potomTak ahoj.. češč češč ale je to zlate ale potom sa toho neviem zbavit a ked to konecne zabudnem tak ju zase stretnem alebo spolu niekde ideme a zase hovorim jaq vychodňar
@13 tota ti pride domov zanmena -mama pride domov..........ja patrim som povedala---ja pozeram a som povedala..........vieš je zaujimave že sa zamyšľaš prave nad mojou rečou...keď sa ti niečo nelubi tak tu nepiš...
ved ale..napisala si to totalne nezrozumitelne..tak sa potom nestazuj ked niekto nerozumie..nechapem preco ludia zakladaju diskusie a neskontroluju si to..potom to vyzera tak ako to vyzera
@19 tak ale keď sa tu bavime o mame tak ti dopali že tym tota myslim moju mamu ne?...a čo sa tyka tej uražky ty si ma tiež urazil......a šak mne je to jedno či sa ti lubi moja reč abo či jej rozumieš abo ne..takych ludi neriešim
@21 bolo to celkom zrozumitelne... tiez nerozumiem vsetko po vychodniarsky ale ked to citam tak si myslienku aj domyslim... to je zaklad rozumenia v cudzom jazyku taktiez... ked citas po anglicky a nerozumies vsetkemu tak si musis domysliet
@26 dumaš sebe sebe, že na vychodňarčinu už dakto vydumal slovník ??? ...doky ja znam ta zatiaľ sa nikto na to taky študovany nepodujal ....šak vo vojne možme vychodňarčinu jak šifrovaci kod použic ...daco take jak Kod Nahovoo ....
...ale vieš ako ťa potom budú brať :o no je to tvoja slobodná volba aj preto sú väčšinou otcovia proti a matky za aby si sa slobodne mohla rozhodnúť ale v podstate chcú len zistiť čo ťa za tie roky naučili
# 10 nemusis byt pokrsteny ani mat birmovku a neviem co este panbozko vyzaduje, zalezi len na konkretnom fararovi ci ti umozni zobrat sa v kostole alebo ne ... a ked si zaplatis maloktori ti povie ze ta neodda .. a osobne v tich zalezitostiach nevidim ziaden zmysel, nutit decka v krpatom veku verit niecomu comu este nemozu rozumiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
btw to "ta" som uz strasne dlho nepocul
akurat sa nemozem ozenit v kostole...ako keby som sa chcel ...
jaka tota? ci teta a kde patris?
@17 tak toto beriem ako urazku, nie som madar, zijem v cistej dediny bez skurvenych mensin !
strata času
možno...
asi určite...
mne bohato stačí že chodím na cirkevný gympel...
Lei o mitera irthe kai leo afto to paraskevi na pas ekei, etsi.
Ked ste nerozumeli nic ta sa ani necudujem, lebo to bolo po grecky, ale ked niekto nerozumie po vychodniarsky, ta to uz je co povedat
» www.birdz.sk/webka/jajooo/fo...
...ved anglicky hádam rozumiete