Mám 17 rokov a vždy keď je v nejakom filme "nevhodná scéna" tak sa na mňa mamka prísne pozrie a zejebe že "bože to dievča už nie je panna hrozné", keď sa rozprávame tak ma občas mimo témy podpichne a pýta sa či som s niekým spala atď
Podpichovačky, minule mi ukazovala obrázok pása cudnosti a smiala sa na tom, pýta sa ma či mám chalana.. a naozaj nemáš? A to sa maľuješ pre frajera? A smutná si z frajera? A na mobil sa usmievaš lebo frajer píše? Lezie mi to hrozne na nervy, prečo to podľa vás robí?
@salora ja ťa chápem a viem aký je význam slova rétorika schválne som použila také slová, aké som použila aby na tento príspevok kliklo čo najvuac ľudí a aby sa ich čo najviac vyjadrilo ale opäť nechápem prečo je to so mnou stratené na základe jedného príspevku na birdzi a navyše pri téme akú tu preberám usudzujem že je to so mnou stratené v tej oblasti o ktorej sa bavíme a to neviem odkiaľ máš a opäť tvrdím že ja sa s chlapcami vôbec nestretávam takže sa "oprávnene nebojí"
@kikusskaaaa predovsetkym - napisal som "ASI" a skus troska porozmyslat, preco asi mama ma nejake obavy... myslim, ze na to nie je vobec potrebne sa pytat... btw. naschval takato retorika? jednoducho mi vadi, ked sa baba, ešte k tomu ako pises sama o sebe - nepobozkana a neposkvrnena, takto vyjadruje a len preto, aby zaujala... ak to nechapes teraz, tak to snad pochopis, az budes v jej veku mat vlastnu dceru...
Hmm, preto lebo máš 17? Hmm, preto, lebo je to mama? Preto sa stará. Takže pokoj. Nerob si príklad z dievčat, ktoré “jebú” na weckách v klube.
Človek by mal na “jebanie” dospieť nie len vekovo, ale aj mentálne. Podľa tvojho vyjadrovania nie si ani jedno.
@kikusskaaaa od 15 môžeš, mama tiež prišla o panictvo možno aj skôr, tak to väčšinou býva, dievča v 15 má v sebe 2 dicky pod vplyvom drog a potom takíto ľudia moralizujú, dneska baby jebú ovela skorej a viac ako kedysi, nič si z jej obáv nerob
@vsakpredsajaa to je blbost, podla statistik mladi v dnesnej dobe zacinaju so sexom ovela neskor, takisto klesol aj pocet teen tehotenstiev, potratov, slobodnych matiek
Akoze robite si srandu, ale hento opisane v @4 som zazival do 22 rokov a islo mi to uplne neopisatelne na nervy. (Otazky typu preco robim cokolvek a v akom vztahu to je k mojej “frajerke” - ugh)
mňa už len otravujú že kedy si nájdem manželku a kedy bude svadba, a kedy im ju predstavím, a pod. každý má vekom svoje narážka od rodičov, lebo sú to proste rodičia.....a ta krava čo ti hore písala že sa máš sterilizovať tú si nevšímaj, má len pocit že ľudia musia byť rozumný hneď od dectva a že každý nabral inteligenciu lusknutím prste, múdrosť alebo blbosť prichádza vekom už je len na tebe ktorou cestou pôjdeš.... a keď tu budem vidieť od teba viac takých statusov, tak už budem vedieť ktorou cestou si išla
@narazuvzdornaa prave preto, že 17 btw. v takomto prípade, keď napr. v rodine chýba aj otec, byva dost casto starostlivost matky omnoho vacsia... mne ale predovšetkým univerzálne vadí, ked sa baba vyjadruje ako dlaždič...
@Sasi2680 nečítal... a aj keby, z toho, co niekto popise po internetoch, sa nedá veľa usudzovať a hodnotiť
@mielikki ja vulgarne nadavam len minimalne a len v sukromi, ked ma nieco naozaj nastartuje inak sa bez vulgarizmov viac menej zaobide a urcite sa nimi neprezentujem na verejnosti alebo na nete a u chalanov je to predsa len troska znesitelnejsie ako u nezneho pohlavia
@kikusskaaaa Tak asi preto,že nechce aby z teba bola kur*a a je*ala s polkou mesta?Zrejme sa ťa snaží nejakým spôsobom "chrániť".Možno je to trochu prehnané,no lepšie ako keby sa o teba vôbec nemala zaujímať a bola by si jej totálne ukradnutá.Snaž sa jej vysvetliť,že ak teda nikoho nemáš,že sa nemusí tak strašne obávať.No určite je dobré,že sa stará,pretože väčšina zrejme nemå toľko štastia a v 18 už majú deti,o ktoré sa postarať nevedia a ani nemôžu,takže budú na krku ich rodičov,to veru príjemné nie je.
však to je trolling, už niekolkokrat tu založila formu podobneho rázu(nie témy) a nakoniec začala trepať sprostosti, keď už ju to nebavilo hrať na problém... Ah takéto stratené existencie
Pravdepodobne sa o teba len bojí, ale prejavuje sa to takýmto nešťastným spôsobom, pretože nenašla inú cestu, ako sa s tebou na túto tému normálne porozprávať. Narážky si nevšímaj, skús jej naznačiť, že už si takmer dospelá, že sa snažíš byť zodpovedná a že nemusí mať strach. A povedala by som jej pravdu, lebo inak asi nedá pokoj.
@palec223@wistingher To je aké zlaté že si myslíte že som fake alebo že ide len o trolling .. nepoteším vás ale nejde a všetko o čom sem píšem sa naozaj deje, a wistingher netuším o akých sprostostiach trepem, ja zakladám fóra keď potrebujem radu alebo sa otvorene porozprávať, osviež mi pamäť prosím ťa kde začínam trepať keď ma niečo prestáva baviť
Nerob si starosti z tej kritiky a moralizovania na tejto stránke. Sem chodia často dosť rozdielni ľudia, ako zvyčajne môžeš na uliciach stretnúť. Najprv ťa dojebú za to že si dovoluješ v 17 riešiť sex a za obyčajné vulgárne slovo a potom sa budú rehotať a hviezdičkovať nejaké debilné sexistické narážky... Kašli na to.
K téme. Je to taký komplex starnúcich matiek, keď ich deti dospievajú a oni nad nimi pomaly ale isto strácajú kontrolu. Samozrejme ti nechce zle, ale je medzi generačný rozdiel a ľudia s rozdielnym vekom vždy veci vnímajú inak. Takže tiež sa cez to prenes, pretože jej správanie pravdepodobne nezmeníš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Človek by mal na “jebanie” dospieť nie len vekovo, ale aj mentálne. Podľa tvojho vyjadrovania nie si ani jedno.
A mamku nerieš, iba ti závidí
@Sasi2680 nečítal... a aj keby, z toho, co niekto popise po internetoch, sa nedá veľa usudzovať a hodnotiť
Len stále nerozumiem, ako schopnosť cikať postojačky ovplyvňuje spoločenskú akceptovateľnosť ich používania
K téme. Je to taký komplex starnúcich matiek, keď ich deti dospievajú a oni nad nimi pomaly ale isto strácajú kontrolu. Samozrejme ti nechce zle, ale je medzi generačný rozdiel a ľudia s rozdielnym vekom vždy veci vnímajú inak. Takže tiež sa cez to prenes, pretože jej správanie pravdepodobne nezmeníš.