Potrebujem poradit s mojou mamou..Minuly tyzden som ju welmi sklamala,pretoze som prisla domov neskoro a este aj opita a ona mi taketo weci zakazuje a pod.je na mna welmi citowo nawiazana a az priwelmi ma lubi..aj preto mi wsetko odpustila uz na druhy den
ja chodim domov o 5-6 rano ...a vsetko je vpohode ....a prečo stim nemam problem ??? odpoviem si sam......LEBO NEPIJEEEEEM ..... a niet problemu ze chodim domov naliaty ....
Asi tak.. Ty si normalne schizofrenik, to ako co... ze.. Pit, ci nepit, to je otazka? Sak co chces vracat do starych kolaji? To, aby si sa mohla ozierat? Raz ajtak dojdes na to, ze Ti mama chcela dobre. A co, ze mas 15? Myslis si, ze si velka a vsetko vies? Hovno vies.. Ty, ja, ostatni, co si myslia, ze vedia..
rada by som ti poradilo ale neviem pretoze mne by sa toto nikdy nemohlo stat .. ja viem ze som mozno "neni cool" a som "slusnacka" ale ja nepijem a nechapem ludi ktory to robia a chodia von s kamosmi len preto aby sa naslopali.. co je na tom take strasne uzasne ??? iba to stoji prachy hnusne to chuti clovek ma s toho opicu ked sa ozere robi picoviny a moze toho velmi vela pokazit .. keby nebolo alkoholu tolko veci by sa nestalo nie len v mojom zivote ale aj v zivotoch inych ludi ..
porozpravaj sa ked tak s nou a slub jej ze sa to uz nezopakuje
Posrala si to, už to ničím neodčiníš a nikdy to nebude ako predtým. Dôvera sa dá veľmi ľahko stratiť, oveľa ťažšie sa získava. Budeš sa musieť veľmi snažiť, no aj tak to bude trvať dlho. Každopádne už NEPI!
fceraj som taku 15-stku videla pred nasim barakom....co sa tam skrucala a hadzala tam take .. Ach,načo pijete,ked to neviete...Ved clovek musi pit tak,aby vedel,kedy ma dost/aj citil
noo dakujem za par komentov, ktore mali vobac aj zmysel niekto mi tu dokonca vyčital,ze mam hrozne pismo tak sa budem snazit pisat pre menej chapavych ludi nebudem sa obhajovat,ze nesom hlupa 15,lebo velkym abstinentom,co mi napisali to dokazovat nechcem..ok tak este raz dik ehm za zaujimave komenty
my všetci 17 a viac ročný sa robíme strašne dospelí. kua jak keby sme aj my nerobili peetchoviny. len si priznajte, nedošli ste ešte domov nadrbaný? nikdy ste nepili? abo? jakto mám chápať?
Ou ou ouuu..15 ročná? Opitá?Akooo, nič v zlom, mladý človek robí hovadiny, ale pravdupovediac...prečo si pila?Oslavovala si nejaké narodky?Alebo podobne? Akooo, pochop že sa o teba bojí, keď vidí že v 15tich piješ, čo si má myslieť že budeš robiť keď budeš dospelá?
no mne sa to stalo tiež ale to som bola ešte decko hlupe pre ktoreho bol alkohol nieco super a ked sa spijem uz v 14 tak som sef!..no tak to aj dopadlo ked som tyzden namu prosila aby som mohla ist von ..ale nakoniec na ODPUST mi dovolila a odvtedy sa to už nezopakovalo...no nie až tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Beky, len cas, sekat dobrotu a porecnit narovinu s mamcou
porozpravaj sa ked tak s nou a slub jej ze sa to uz nezopakuje
Posrala si to, už to ničím neodčiníš a nikdy to nebude ako predtým. Dôvera sa dá veľmi ľahko stratiť, oveľa ťažšie sa získava. Budeš sa musieť veľmi snažiť, no aj tak to bude trvať dlho. Každopádne už NEPI!
ma to peknu tradiciu teraz myslim vino a rozumne mnozstvo mozno to nepochopite ale starsi inteligentny pochopia preco zrovna spominam vino...
nepite a budete triezvy...
@12 tak preto abstinuj aby si nedosiel o zazemie...
Tvoja mam dobre robi, ze ta nepusta vonka. Mas velmy dobru mamu.
Tu sa neda nic poradit. Tu uz musis s tym zit.
skus dat nick za slovo tvoje tak to bude lepsie-teda ked das nick pred slovo tvoje hned bude zrejmejsia ta veta comu zas nerozumies?
urobim priklad:kasko Tvoje pismo je hambou slovenskeho naroda! asi niak takto som to myslel
ak si to myslel niak takto...