No ako dneska važneee som myslela žee už donej neičo hodim ale je to moja matka tak jasne že som sa udržala je to velmi zvlaštna povaha taka nervačkaaa co mame asi rovnako no lenže ona dokaže aj neuveritelne psychologicky pôsobit na ludi a kedťe matu
myslim ze y si mala ist na skolu, ktoru si vyberes ty a nie niekto iny, a uz vobec nie tvoja matka. mojej traz tiez jebe. vtrhne mi do izby, zozere cokoladu a hovori ako mam zajtra nieco niekde urobit a tvari sa, ako keby som o tom uz 2 tyzdne vedel, aj ked mi to hovori prvy krat.
5. vynosila ju, porodila, ale nema pravo sa starat do jej buducnosti a do toho co ona chce (pokial to samozrejme nieje nejaka kokotina) ale vyber skoly?? prosim ta, chcel by som vidiet teba, keby ta mam nutila ist studovat niekam, kam nechces
no finančne na to mame mylsiš že v tom brne by to bolo nejak lacnejšie o to jej nejde jej ide o to žee chce aby bolo po jej a tak to bolo aj so strednou hučlaa do mn aže musim ist na gympel inak skončim ako masiarka tak som ju posluchla ale ta škoal sa mi vobec nepači aj ked osm si tam našla sk velych kamaratov
a čo takto vypočuť si ju, čo si o tom myslí a hlavne prečo si to myslí? a nezduvaj sa jak puberťáčka. normálne si sadnite, porozprávajte sa. povedz jej svoje názory, ona ti povie svoje. určite sa nejak dohodnete
nehádž do nej nič - lebo ťa tam nepustí...no však jasné že je to na tebe, ale treba vypočuť aj matku ...aaa aj ja maturujem ... a aj som z NR ale dobre nechválim sa
Cozee? ze vychodniari ta neprijmu lebo si zo zapadu?nic v zlom, ale to je riadna sprostost, kamosi chodia na TU v KE a su tam ludia z celeho slovenska a je to ok, su tam aj zahranicny studenti napr. z jemenu tusim, a ked uz tych prijmu medzi seba... a podcenovat ta nemoze, sak zistis ci ta prijmu jedine ak to skusis, takze ak mozem odporucit daj si prihlasky tam kde chces a aj tam kde chce tvoja mama a potom si vyber podla toho co ta bavi a kam ta vzali (a uz nebude mat argumenty ze ta tam nevezmu)... ( a na vysokej ne je dolezite ci sa tam dostanes ale ci sa udrzis, takze ak ta to nebavi, ani tam nechod podla mna) rozhoduj podla seba lebo ty sa to budes ucit a ty to budes potom robit, a nie tvoja mama... vela stastia na maturach
@15 jemine dakujem velmi pekne no shak to ktovi ci zmaturujem a ja tu riešim vyšku kokos ale mna pravo bavi ja som taka papulnata špekulantak takže is mylsim že to bude ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(inak ja študujem v Nitre a mám spolužiačku z Košíc)
a bližšie tvoj odbor nie je? asi jej je smutno a nechce ťa ďaleko od seba, bojí sa o teba.
Ale keď tak veľmi túžiš po tých Košiciach, tak jej vysvetli všetky svoje argumenty.
Ale podľa mňa sa proste o teba bojí, budeš dosť daleko a možno sa bojí, že prestaneš chodievať domov.