Ahojte pisem lebo si uz neviem rady. Mam 18 a moja sestra ma 14. Sprava sa ku mne hrozne. Stale sa na nieco stazuje..bud niekoho ohovara alebo rozprava o svojich komplexoch timu mam hrozne vlasy, som tucna,mam hnustny noc a ine baby su take a take a podob
mala by si sa o tom porozprávat s rodičmi...oni ti poradia skôr....lebo ked oni (rodičia) a segra nezbadajú že ti to je proti srsti,tak si budú misliet že to je v pohode....
rovno jej povec ze sa sprava ako male sebecke narcisticke decko a ze takto sa nebude mat dobre....ze vies ze taka neni a ze vam bolo lepsie ked taka nebola..a ze nech sa nauci problemy riesit inak..alebo ja neviem..rozhodne to treba riesit lebo to bude len horsie ked si na to zvykne ze moze robit co chce..mas to tazke..ja by som nervy asi nemala (ROFL)ale vela stastia..a ked to nepomoze tak sa porozpravaj s rodicmi..
uz som sa na nej aj zasmiala ale ona sa mi vzdy vysmiala a zase zo mna spravila hlupanu...vzdy to skonci ta kze mi je do placu a ona je uplne spokojna so svojim vykonom ...mate pravdu asi sa budem musiet porozpravat s rodicmi aj ked aj to som uz skusala a otec vzdy nasiel chybu vo mne ... takze asi to budem musiet vydrzat a pocitat s tym ze ma porazi alebo ja uz neviem (
@cornellia ja mam podobneho brata ale ma 13 kolko. teiz to je ocov milacik..ale jebem ho ..nebavim sa s nim vobec..akurat ked mu mam daco odkazat inak nic..nepovazuje ho za brata takeho retardovaneho kkta ...a to som povedal aj ocovi aj mame ze ho mam v prdeli a neni to moj brat..
noo... porozpravat sa s nou asi moc nepomoze.. skus to s rodicmi.. povedz im co ta trapi.. presne im povedz, co robi a ze ta hneva postoj tvojho otca.. daj mu na javo, ze mas pocit, akoby mal radsej ju ako teba... ak to nepomoze a nezacnu ju krotit aj rodicia, existuje sposob, ktory funguje na 99% ked zacne zurit, ziapat, nervacit, zober kybel studenej vody a vylej ho nanu... a zakazdym, ked sa to bude opakovat... bude to robit tri krat, tak ju tri krat po sebe oblej ak 5x tak 5x.. musis byt nekompromisna... dam ruku do ohna, ze si bude potom davat sakra dobry pozor, ako sa bude k tebe spravat... podla mna sa znormalizuje asi tak po 2. az 3. obliati fakt to funguje mam to overene
@12 to asi neni najlepsi napad lebo aj ten zasran jej zacne robit to iste cize len si to zhorsi...
treba sa porozpravat s rodicmi a ked to nepomoze tak ju ignoruj najviac ako sa to len bude dat...drzim palce
tiez mam mladsiu sestru a tiez v tomto veku a je tiez neznesitelna (aj ked nie az tak ako ta tvoja) ale mam to stastie ze rodicia su na mojej strane asi prvy raz v zivote...
Uch ja mam dve strasie sestri a jedneho starsrieho rata(po poradi brat,segra,segra.ja)sme teda 4-ria..a toto všetko co ty pises som ja robila zacas..ale stale som dostala vylagoš ja hehe..takze ale čo by som ja spravila uch....asi by som ju veelemi zbila lebo...mna hocico nerosculy ale keby sa to opakovala stale tak juuuuj...ale hm?? co ja viem..vysmej ju..ako ona teba tak ty dvojnsaobne
maličké rozmaznané deti. to poznám. lebo je mladšia preto dostala to a hento a všetci sa idú pototo... malo sa to zastaviť, keď to len začínalo. Chyba je aj v tvojom otcovi, že ju bráni a nevie jej dať facku. Chyba je v rodičoch, ty s tým nič neurobíš. Jediné čo ti ostáva je fakt jej dať tú facku a jasne povedať, že malé zasoplné sproté decko sa takto nebude rozprávať so staršími ľuďmi a nech sa tatko postaví aj na hlavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
treba sa porozpravat s rodicmi a ked to nepomoze tak ju ignoruj najviac ako sa to len bude dat...drzim palce
tiez mam mladsiu sestru a tiez v tomto veku a je tiez neznesitelna (aj ked nie az tak ako ta tvoja) ale mam to stastie ze rodicia su na mojej strane asi prvy raz v zivote...