Bolo to este na Základnej škole, keď som ešte ako druháčka začínala spoznávať školu. Bola som drobnej postavy s veľkou dobrotou a ochotou na ktorú som vtedy strašne doplatila. Keďže som mala vtedy 8 rokov a vždy som bola trochu tichšej povahy, tak spoluži
ja by som take daco nemohol ...ved sikanovat niekoho slabsieho to je uplna blbost...by som sa nasral dosiel za nim a dal mu taku facku ze by si uz ani usta na mna neotvoril
Fuha tak to ta obdivujem ze si tam vydrzala 9 rokov...teda neviem si to absolutne predstavit...zeby sa mi to stalo...ale urcite by som odisla uz na zaciatku
smiech to nie je pre tvoj článok ale ten smejo bol pre tento výrok : "Pán Boh má na každú opicu palicu."... ....
no dobre ale teraz k veci ako totálne že ťa obdivujem musela si mať dobrú trpezlivosť ja by som ich tam asi všetkých poopluvala alebo čo ale fakt veľmi ťa obdivujem ako si to zvládla
Fiiha obdivujem ta ze si to vsetko prezila a zvladla dalej fungovat...fakt, ja som sa vzdy vedela obranit ale ak by sa proti mne spojila cela trieda neviem, neviem...asi by som niekomu z nich ublizila...
neublizila by si....dospelo by to ktomu ze by si im nakoniec zacala verit...ved predsa stokrat opakovana loz sa stava pravdou.....a potom by si sama seba zacala povazovat za nieco menej nez su oni...aspon kym by ti niekto neukazal ze si viac nez si myslis a mozno aj viac nez ti co sikanuju....az vtedy sa tomu da postavit....
jj dobre uznavam ze by som na to vtedy nemala sily... proste som len chcela napisat ze Mima je super ze to zvladla,bo to urcite nebolo lahke...a neviem si ani predstavit ako sa citila, aj ked mam niekoho blizkeho kto je na tom podobne ale to je o inom...
ta posledna veta tam nepatri... ale urcite by si to zasluzili, podla mna
hmmm...tak, eskarina, ja by som neuverila, napríklad, preotže na tom som dosť bola tvrdohlavá aj v mojom najnepríjemnejšom období života, na ktoré zle spomínam, tiež to bola základka, nebol to prípad ako mimy, mala si to horšie, proti mne sa celá trieda postavila až v deviatom ročníku, s jednou som mala väčší konflikt, z ktorého sa dnes už len rehlím, vtedy mi do rehotu nebolo, to je jasné, ťažšie mi skôr padlo, že niektorí učitelia ma brali zrejme inak vďaka prítomnosti mojej mami na škole...dusila som sa...nebyť mojej super super peckovej slovenčinárky, ktorú pozdravujem, matikárky, čo ma aj doučovala, malých detičiek, najmä norky snorky , a dobrej školskej kuchyni (darmo, moje labužnícke srdce sa nezaprie (a možno sa nájde ešte jedna dve pozitíva), tak by som nechodila na tú prekliatu školu, ale še pľažila s nárekom...podotýkam, že pojem kamarátka, nie to ešte priateľstvo, som nepoznala do 15 rokov vôbec, to nehrozil
ukončím to však s happyendom, pretože časy strednej školy boli, sú a budú najkrjaším obdodím v mojom živote, stala sa mojím druhým domovom, poznám tam každý kút a už na vrátnici keď ma zdravia upratovačky a vrátnička a poznajú ma, zahreje ma tak pri srdci, že to snáď nemôže nik pochopiť, kým sám nezažije
po tychto skusenostiach pomaly nachadzam samu seba len z tou doverou k ostatnym a k tym prvym kontaktom je to vzdy tazke ale to asi pre to co sa stalo... som rada ze to mam uz za sebou a nerobi mi problem o tom hovorit aspon mi byva potom lahsie na srdci .Poznam aj takych ktori sa boja o tom hovorit a pritom to nie je ziadna hamba, nie ja ako obet by som sa mala hmabit ale skvor tii ktori si to vobec dovolili spravit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
no dobre ale teraz k veci ako totálne že ťa obdivujem musela si mať dobrú trpezlivosť ja by som ich tam asi všetkých poopluvala alebo čo ale fakt veľmi ťa obdivujem ako si to zvládla
ta posledna veta tam nepatri... ale urcite by si to zasluzili, podla mna
ukončím to však s happyendom, pretože časy strednej školy boli, sú a budú najkrjaším obdodím v mojom živote, stala sa mojím druhým domovom, poznám tam každý kút a už na vrátnici keď ma zdravia upratovačky a vrátnička a poznajú ma, zahreje ma tak pri srdci, že to snáď nemôže nik pochopiť, kým sám nezažije