genialny fyzikar a cele vedenie nasej uzasnej skoly.. sa zrazu rozhodli ze v utorok budem mat komisionalky z fyziky a teraz sa mam len tak za styri dni naucit ucivo z celeho polroka.. super dakujem.. cely vikend v p... a to som ani neprepadala.. svine..
2. lebo mam vela vymeskanych hodin.. inak by mi dal 4.. aj ked zo znamok mi vychadzala dvojka povodne lenze on mi dal za nedopisane testy patky tak mi to tak vyslo.. a mojej mame sa to nepacilo... boze mne by bolo uplne jedno co mi da len nech uz mam pokoj ale nee....
Keď ti je jedno, čo ti dá, tak nestresuj. Niečo už len vyprodukuješ. A ani oni si nemôžu dovoliť, aby im študent prepadol, takže prinajhoršom ti dá za 4. Veď to by bolo na jeho triko, že nedokáže svojich študentov pripraviť ani natoľko, že prejdú z ročníka do ročníka...
hej len moja mama sa ma strasne zastavala ze doteraz som nemala ani len trojku a neviem co.. ze to je jeho chyba a ak by som to teraz spravila na styrku tak z nej spravim debila..:/
ale šak ked ti vychadzala dvojka, tak si sa ucila priebezne, takze sa nemusis terazn az tolko ucit, len si to trosku v sobotu zopakujes a a v nedelu uz mozes ist na korcule. či nie?
hm... ulievanie... Nerada ti to hovorím, ale máš prúúúser! Nielenže ťa mama zdrbe, že si nechodila do školy, ale ešte ti aj profák pohorší, čo sa bude dať... Z toho sa len tak nedostaneš.
z toho mi vychádza, že za ten pracovný víkend si môžeš sama...načo blicuješ, ak vieš ako to nakoniec dopadne? Toto nikdy nepochopím... ja som to nerobila a mala som pokoj a s nikým som sa nepotrebovala hádať...
ked nechodis tak sa cuduj... neznasam ulievakov co sa im nechce pisat pisomky tak zdrhnu...... uprimne ti poviem, zasluzis si to este aj tym tvojim povyseneckym spravanim, no aby si sa neposrala ze mas vikend v p...
inaak a to sa moze?ja som kvoli dochadzke mala byt neklasifikovana a robit toto v auguste nie teraz..sice to bola telesna nakoniec som to aale neak ukecala..
25. ale ja som neblicovala!!.. dobre mozno tych par nultych ale to nebolo naschval.. a urcite som neutekala zo skoly koli pisomkam.. cely tento polrok bol uplne nahovno lebo som stale bola niekde u lekara alebo sme mali predsavenia... ja si uvedomujem ze za to zaspavanie si mozem sama, ale na nultych sa vacinou nic nerobilo....
ta uz ti pomoze len sa cely vikend biflit. to by sa mi veru nechcelo. sak daktori moji spoluciaci mau 2 alebo 3 znamky z fyziky a v pohode im fa fyzikarka znamku na konci roka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Lebo ak zo zdravotných, tak to hádam mama pochopí
14. no tak hlavne som prespala asi vacsinu piatkovych nultych.. a potom divadlo a lekari..
Veľa šťastia pri šprtaní
Btw ja som bola tento polrok spolu asi na 5 hodinach anglictiny a na vysvedceni som mala 2