Este nikdy som nestretla takych kktkov(nenadavam inak) ako mam v triede..najprv som si myslela,ze maju aspon trosku rozumu,ale uz to zasahuje prilis daleko..
kvoli nim sa zajtra presadzame a dnes sme boli poskole....strasne ma to stve..je to cim da
Podobnú triedu som mala aj ja na základnej,na jednej strane bola sranda, na druhej strane som sa tam skoro nic nenaučila, lebo učitelia to nezvladali. Všetko má svoje plusy aj mínusy
ja to tak mám teraz .. proste nás je 27 báb, jeden chalan.. Umelecká trieda. Nulová disciplína ale ja asi patrím medzi tie rušivé elementy tak s anemám čo sťažovať Bavím sa
tak u nas su same bifle (jednotkari) a vtierky + pretvarka.. sem tam tzv. cierna ovca (ako napriklad ja a niekto kto sa da takze ..ale uz len polrok.. a par ludi mi bude chybat urcite
U nás je to super, si myslím.. zatiaľ.. 17 báb 1chalan, hádame sa kôli debilinám, a zle robíme spoločne dokážeme sa aj neznášať, ale nemyslím si že by sme na tom zle boli
Náš kolektív je strašne nestály a máme podobný problém s presádzaním-stále nás triedna presádza lebo niektorí idioti sú ž nehorázne detinský....
My sme inak fajn trieda i keď sa každý s každým dosť často háda, i keď máme ohováracie chvílky...nikedy sme hore nikedy dolu. A keď nás nieoč spojí, vždy sa nájde čosi, čo vzťahy rozbije a musíme ich znovu skladať...no čo už
ty kokot to čo riešite...ja nemožem...že presadzate sa, a boli ste po skole ja fakt nemozem nehnevajte sa, ale pripada mi to ako problemy nejakej siedmacky zo zakladnej skoly
ja mam jebnutych ludi v triede ked sme uz pri tom...a nerieism ich sak ich problem ze maju v palici nasrane a nie moj, ked maju problem poslem ich do pici a je...staci take vysvetlenie,?
my mame ako celkom fajn kolektiv sice su tam aj biflošky a vtierky aj jeden uchylak čo je dosť divne lebo to je bifloš vtierka a ucyhlak v kope (vražedna kombinacia)
a potom tam mmame ešte kravy ktore si vela namyšlaju a bavia sa len medzi sebou ale väčšina sa da aj keď chalani prave prechadzaju tou pubertou že im šibe čim ďalej tym viac ale aspoň je haluz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Zubnakefka:nie my sme zilina..my sme uz mali
Mixelle: no nas 9 bab a 22 chalanov
Pred tym ma to dost zralo ale tekaz nech sa aj pozabijaju.
U nas ohovaracky, debily, bifle, pipky a ak nepatrim ani do jednej skupiny tak nezapadam ..
loool.
takze tak,.
My sme inak fajn trieda i keď sa každý s každým dosť často háda, i keď máme ohováracie chvílky...nikedy sme hore nikedy dolu. A keď nás nieoč spojí, vždy sa nájde čosi, čo vzťahy rozbije a musíme ich znovu skladať...no čo už
a potom tam mmame ešte kravy ktore si vela namyšlaju a bavia sa len medzi sebou ale väčšina sa da aj keď chalani prave prechadzaju tou pubertou že im šibe čim ďalej tym viac ale aspoň je haluz