Akože minule ma tak vytočila učitelka pokial viem tak aj ja ju ale to je vedlajsie chybala som tak som sa jej opytala ci mi nevysvetli to ucivo na ktorom som nebola a ona a mna zacala totalne zjapat,ja som potlacala rehot lebo ked sa cela trieda kos
Každý učiteľ ti všetko rád ochotne vysvetlí len na to musíš ísť tým správnym spôsobom. Poprvé musíš mať doplnené všetky poznámky, musíš sa do toho pozrieť aj ty a prejaviť nejakú snahu - nie len: Neviem to - ako sa to robí? A po ďaľšie - mala si sa jej ísť na to spýtať do kabinetu cez prestávku alebo keď mala voľnú hodinu - a to z konkrétnym problémom - konkrétnym príkladom ktorému si nechápala - a nie len NEVIEM TO! Tvoje chyba!!!
@pawlo nie nevysvetli. Niektori ucitelia, ucitelky bud nemaju sajnu o uceni, zeby som povedal, ze ovela lepsie sa clovek nauci z knizky alebo maju nejake brutalne komplexy a im dobre robi sa navazat a zhorsovat alebo maju nejaky problem s hlavou....
@pawlo Ale vážne to nebola jej chyba, veď nebola v škole, nevedela učivo, kamošky jej to zle vysvetlili, zle to pochopila, tak dúfala, že jej to vysvetlí učiteľka...A figu borovú! Ver mi, nieje to jej chyba, poznám ju, je to zákerná stará mrcha
@bress - na takých mám svoj názor - zozbierať podpisy na odvolanie poriadne to odôvodniť - predložiť to školskej rade alebo školskej inšpekcii nech to prešetrí a pá pá
@semonique - ale to sú zasa výhovorky! knihu máte? určite áno - internet máš? áno! školskú knižnicu máte? určite áno! tak kde je problém? stačí sa spamätať naštudovať si to a hotovo. Mne tiež nikto nikdy nič nevysvetľoval - ale viem používať internet a knihy! A navyše neverím že to bolo niečo extrémne ťažké čo by ti nevysvetlili napr. tvoji rodičia alebo niekto známy viacej zdatnejší v matematike
"Ziak ma pravo spytat sa ucitela na vysvetlenie latky, ktoru nechape, ALE mimo skolskeho vyucovania." Takze keby za nou prides cez prstavku alebo tak, tak by to nespravila. Ak ano, mozes sa stazovat. Samozrejme zavisi to aj d tvojho pristupu.
k danemu učivu-môžeš pokladať otázku, nie žiadať aby znova preberalo to isté učivo kvôli jednému žiakovi. Dané učivo má byť zrejme chápané ako učivo, ktoré zrovna preberáte, nie to, ktoré bolo preberané pred týždnom. Profesor ti to nie je povinný vysvetľovať, zato, žiak je povinný si zameškané učivo dobrať...
@pawlo Lenže nie všetci sú takí experti ako ty Vieš napríklad, nemyslím ju, ona sa dobre učí, ale nepochopila to, myslím, že z internetu by to tiež nepochopila a z knihy tiež nie a myslím, že ak je len trošku inteligentná (čo je až moc , tak si to určite pozrela. Vravím ti, pri inej učiteľke -áno je to jej chyba,ale pri tejto nie. Na vine je ona.
@pawlo na nasu dejepisarku uz asi 4 triedy pisali staznosti, peticie a nic. Dava znamky jak jej prijde, boduje jak jej prijde, znamky sa ti ta objavuju len tak
@fxx - ani jedno ani druhé! roste viem že boj z učiteľmi je vopred prehratá bitka! Takže buď sa človek prikloní na ich stranu a bude rešpektovať ich pravidlá alebo prehrá! Ja som sa priklonil k nim a žijem si spokojne a bez starostí! A ver tomu že tie pravidlá nie je ťažké dodržiavať
@Pawlo Nie diki už to chápeme Ale dik...Ale proste tu nejde o to, tá učiteľka je zlá, ver mi, je to špina. Viem zas ,kedy má kto pravdu, či je to kamarát alebo nie.
nic si z toho nerob, mna nastval profesor, prisom pekne mam v triede ludi co sa flakaju, maju znamky 5,5,5,5,3,4 a maju 4ku... z toho isteho predmetu ja mam 5,5,2,2 a mam 4 a ani sancu na opravu nemam, sak naco, ja len chodim do skoly stale, ucim sa ale sak co... a spoluziacka znamky 5,5,1,1 a bude mat? 1!... diky pekne, to mi je zivot
Neviem o čo tomu "PAWLO" pawlovi ide..ale šak hovor čo chceš...určite že nebudeme teraz utekat do knižnice a neviem bohvie kam, len aby som to vedela..a naša učitelka to moze vysvetlit uplne inak ako to moze byt v knižnici a aj na nete.,...takže semonique a emokika serte na to..neriešte takychto...čiste blbosti..
"Akože minule ma tak vytočila učitelka pokial viem tak aj ja ju ale to je vedlajsie "
Nemyslím si, že by to malo byť vedľajšie. Veď tak ako sa ty správaš k profákovi, tak sa bude on správať k tebe. Skús sa trochu zamyslieť aká by si bola na jej mieste, keď sa ti nejaký spratek, ktorý mal istý čas na dobratie učiva smeje... Neverím, že na teba vybehla len tak.
Ďalšia vec. Učiteľ nie je povinný ti vysvetľovať učivo ešte raz. Je to len na jeho dobrej vôli. A teraz by mal kvôli jednotlivcovi sa vrátiť späť a zabiť hodinu? Alebo ostať po škole sa ti venovať a potom niekedy o mesiac sa stavím, že založíš anketu o tom ako je tá a tá profesorka/učiteľka blbá... Tak ako nič v zlom ja by som sa na to vykšalala.
@31 to ze som ju nastvala som usudila len z toho ze mi na dalsej hodine povedala ze som ju tak nastvala ze by mi najradsej vylepila ale inak som nic ani nespravila... uplne slusne som sa jej spytala a bolo to asi 10 minutove ucivo ne na celu hodinu a pytala som sa spoluziaciek aj brata a od nikoho som to nepochopila namiesto toho ucitelka z toho hned dala pisomku a az potom mi to vysvetlila cim mi dost pokazilôa priemer teraz mi nevychadza 1 ale 2
btw nepovazujem tu ucitelku za blbu podla mna je dobra len nemala na mna nahucat
Takýto problém som nikdy nemala (pokiaľ som si teda chcela to učivo dať vysvetliť, to je jasné ). Nech bola učiteľka akákoľvek marha, prišla som za ňou, slušne som jej povedala, že som chýbala, spýtala sa, či bude ochotná mi to vysvetliť a vždy sa to dalo zariadiť.
@refugee to nie je vzdy pravda.....prid sa pozriet na moju skolu...dobre profesorky teraz vyhadzuju a ostacaju tam take p... co poriadne nenaucia iba ziapu po nas a maju nervy.... a aj ked som k istej profke na mojej skole slusna a robim co povie a tak, tak proste je to totalna p... to by si mal vidiet, resp. pocut co musome pocuvat my.....
@36 tka to je potom riadne svinstvo ... teda je mi to ľúto len proste aj také sú no väčšinou vidím skôr prípady keď sa deti vyťahujú ako som ublížil profesorke a tie čo majú srdce trpia a tie ktoré sú ako my normálni sa naserú a menia sa na tie piče ako ... je to zlé no deje sa to preto by sme sa skôr mali meniť my a nie meniť ľudí ktorí sú okolo ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Každý učiteľ ti všetko rád ochotne vysvetlí len na to musíš ísť tým správnym spôsobom. Poprvé musíš mať doplnené všetky poznámky, musíš sa do toho pozrieť aj ty a prejaviť nejakú snahu - nie len: Neviem to - ako sa to robí? A po ďaľšie - mala si sa jej ísť na to spýtať do kabinetu cez prestávku alebo keď mala voľnú hodinu - a to z konkrétnym problémom - konkrétnym príkladom ktorému si nechápala - a nie len NEVIEM TO! Tvoje chyba!!!
"Ziak ma pravo spytat sa ucitela na vysvetlenie latky, ktoru nechape, ALE mimo skolskeho vyucovania." Takze keby za nou prides cez prstavku alebo tak, tak by to nespravila. Ak ano, mozes sa stazovat. Samozrejme zavisi to aj d tvojho pristupu.
k danemu učivu-môžeš pokladať otázku, nie žiadať aby znova preberalo to isté učivo kvôli jednému žiakovi. Dané učivo má byť zrejme chápané ako učivo, ktoré zrovna preberáte, nie to, ktoré bolo preberané pred týždnom. Profesor ti to nie je povinný vysvetľovať, zato, žiak je povinný si zameškané učivo dobrať...
@fxx - ani jedno ani druhé! roste viem že boj z učiteľmi je vopred prehratá bitka! Takže buď sa človek prikloní na ich stranu a bude rešpektovať ich pravidlá alebo prehrá! Ja som sa priklonil k nim a žijem si spokojne a bez starostí! A ver tomu že tie pravidlá nie je ťažké dodržiavať
Povedz že čo a vysvetlím.
Nemyslím si, že by to malo byť vedľajšie. Veď tak ako sa ty správaš k profákovi, tak sa bude on správať k tebe. Skús sa trochu zamyslieť aká by si bola na jej mieste, keď sa ti nejaký spratek, ktorý mal istý čas na dobratie učiva smeje... Neverím, že na teba vybehla len tak.
Ďalšia vec. Učiteľ nie je povinný ti vysvetľovať učivo ešte raz. Je to len na jeho dobrej vôli. A teraz by mal kvôli jednotlivcovi sa vrátiť späť a zabiť hodinu? Alebo ostať po škole sa ti venovať a potom niekedy o mesiac sa stavím, že založíš anketu o tom ako je tá a tá profesorka/učiteľka blbá... Tak ako nič v zlom ja by som sa na to vykšalala.
Jedno viem isto. Nechcem byť učiteľkou.
btw nepovazujem tu ucitelku za blbu podla mna je dobra len nemala na mna nahucat