Viem, že už viaceré moje fóra sa týkali vajec, ale ja som viac-menej akoby na ne zaťažený, vždy si rád dám vajce, hoci neviem prečo. Ale niektorí si napr. dávajú sladkosti, mäso atď.
A ja už viac ako rok premýšľam, že si dám vajcia, lebo teraz už ma (našťastie) zo známych nikto neodrádza, a už ten rok, o ktorom som sa zmienil vyššie, mám pocit, že potrebujem vajcia, ale nemám odvahu ich jesť. Páčilo by sa to dievčatám? A čo by ste robili na mojom mieste? Dali by ste si? Vajec mám cca 5-6 ks, v regáli pod lopármi momentálne.
@naramkovac3000 dakujem inac len pre ozrejmenie, neslo mi o to, ze by som sa chcel posmievat tvojmu foru (bolo v pohode podla mna). akurat ked som zbadal "vecna otazka", napadlo mi "vajecna" a potom som skusil prevziat aj zvysok a celkom to fungovalo
Nechci aby som ta zaradila k trollom.... Nezakaldaj fora, ankety, len aby si zaujal....
Na makko si nerobim. Ked uz chcem surovy zltok, tak volske oka si tak spravim, ale bacsinou ho dovarim.
@campino som milo prekvapený,že ma v tej kategórii nemáš ešte mal som pocit, že hej.
Toto mi spontánne napadlo a považujem to za dosť smiešne. Nemyslím, že to niekomu škodí alebo kazí úroveň birdzu, ale pravdaže akceptujem, že máš na to zrejme iný názor
Aha, ja zasa ani volské oko nejedavam s tuhým žĺtkom. Ale vajce natvrdo niekedy áno - väčšinou ale len do sendviču alebo na cestu a podobne
daj si urcite, ale len ak rok nepremyslas nad tymi istymi piatimi vajcami v regali, po roku mas bud kuriatka alebo sirovodikovu bombu alebo fosiliu z nich
@pubertslatinocelny to mi došlo, že si sa nechcel posmievať, najprv, keď som to videla, ja že čo, to druhýkrát sa zverejnilo a ešte aj autocorect to opravil, a ptm, že jaaj, a nad tým som sa ešte dlho smiala, výborné to je, mňa by to nenapadlo napríklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Preco ta odradzali jest vajcia?
Ale ináč zaujímavé, že nespominas namäkko - len sa ti nechcelo vypisovať všetky spôsoby, alebo to nepatrí medzi tvoje top?
Na makko si nerobim. Ked uz chcem surovy zltok, tak volske oka si tak spravim, ale bacsinou ho dovarim.
Toto mi spontánne napadlo a považujem to za dosť smiešne. Nemyslím, že to niekomu škodí alebo kazí úroveň birdzu, ale pravdaže akceptujem, že máš na to zrejme iný názor
Aha, ja zasa ani volské oko nejedavam s tuhým žĺtkom. Ale vajce natvrdo niekedy áno - väčšinou ale len do sendviču alebo na cestu a podobne