Co ma nasralo?No Ja!Cumim do pocitaca a zabudla som ze varim.KU... sak mi zhoreli zemiaky a gulas vyvrel.Super.Teraz smrdi byt a kuchyna je jak po zhodeni atom.bomby.
šikulka , aspon si ziskal poučenie, ze počítač sposobuje vypadky pamate a upriamuje ostru pozornosť, pri ktorej zabudaš na okolie niečo ako tv akurat ze silnejšie
tak toto ma pobavilo aj ked tebe asi moc do smiechu nebolo,,vážne ma to mrzí,,ale aspon si mi pripomenula že ja som ešte ani s večerou nezačala a som strašne hladná tak si idem dat niečo čo sa nevarí
mne tak raz tekvicova polievka vykypela az natolko ze v nej ostalo len malinko a to sa priskvarilo na spodku hrnca ach,to bolo potom kriku,ked otiec došiel domov
inak mne sa nieco podobne stava moc casto... ale zatial si neuvedomujem ake je drhnutie hrncov atd, nechavam to na mamu aj ked mi jej hlasne opakovacky uz trocha vadia ale nedavno mi zakazala varit...tak uz len zohrievam, prinajhorsom rabujem byt a hladam nieco ine...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale ne, iba raz mi vykypeli cestoviny, a to uplne, v hrnci zostalo minimum vody, vsetko bolo na sporaku a na zemi