serie ma to, ze viem o svojich chybach...no neriesim ich..!!!! zo zaciatku sa to dalo, no teraz je to dost blbe...uz len koli rodicom..!!...a to nevedia o vsetkom..
a chyby??...asi ma vyjebu zo skoly, drogy, a stracam priatelov... nechcem
Byť Tebou, asi by som naozaj radšej zomrel na samovraždu
Myslím, že by to bola pravá selfrightous suicide.
Alebo sa najskôr ešte môžeš zamyslieť nad zmyslom existencie. A prídeš o tom, že v živote sú vôbec neni materiálne hodnoty tak vysoko, ako si myslíš. A ak by i na to neprišla, zájdi do knižnice, je tam kopa skvelých kníh na túto tému..Ale s pojmom knižnica si sa asi v živote nestretla
mhmm tak ked o nich vies a neriesis ich tak kto ti co ma poradit? prestan byt lenivy zdvihni zadok a chod riesit
co s tym? prestan brat drogy vec cislo jedna.
ak uz nevies zabranit tomu aby ta vyhodili zo skoly skus si najst nejaku do ktorej prestupis a tam sa jej aspon trocha venuj ked uz sa nevies jej venovat poriadne. priatelia to uz je tazsia vec. asi ich stracas aj hlavne kvoli drogam. co ja viem? tazko radit ked nepozname detaily.
V prvom rade neber tie drogy! A ak sa ich nevieš zbaviť-liečenie. Tam ti už pomôžu múdrejšie mozgy ako my
Ak ešte nie si úplne na dne a vieš povedať drogám nie tak s nimi skonči! A urob všetko pre to aby ťa zo školy nevykopli. Predpokladám že si v treťom ročníku a začať odznova by nebolo bohviečo. A aj keď na čas stratíš všetkých priateľov, ver tomu že sa po čase a tvojej zmene nájdu či už starý alebo úplne nový
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Myslím, že by to bola pravá selfrightous suicide.
Alebo sa najskôr ešte môžeš zamyslieť nad zmyslom existencie. A prídeš o tom, že v živote sú vôbec neni materiálne hodnoty tak vysoko, ako si myslíš. A ak by i na to neprišla, zájdi do knižnice, je tam kopa skvelých kníh na túto tému..Ale s pojmom knižnica si sa asi v živote nestretla
co s tym? prestan brat drogy vec cislo jedna.
ak uz nevies zabranit tomu aby ta vyhodili zo skoly skus si najst nejaku do ktorej prestupis a tam sa jej aspon trocha venuj ked uz sa nevies jej venovat poriadne. priatelia to uz je tazsia vec. asi ich stracas aj hlavne kvoli drogam. co ja viem? tazko radit ked nepozname detaily.
prectav si,viem co znamena pojem kniznica, a vobec neuprednostnujem materialne veci!.. nepochopil si...
Tu iba pises teda nerobis nic. Moj nazor, potrebujes padnut komplet na dno na hubu. Alebo sa postavis, alebo nie.
Zivot je boj.
Prestan z dorgamy najdi si asi inych kamaratov leb ti uz o teba stat nebudu a zacni uplne od znova.
Ak ešte nie si úplne na dne a vieš povedať drogám nie tak s nimi skonči! A urob všetko pre to aby ťa zo školy nevykopli. Predpokladám že si v treťom ročníku a začať odznova by nebolo bohviečo. A aj keď na čas stratíš všetkých priateľov, ver tomu že sa po čase a tvojej zmene nájdu či už starý alebo úplne nový