No... to ste ich fakt ešte nevideli Ma ohovárajú preto za chrbtom, a potom na písomkách sa so mnou robia že najväčšie kamarátky, a to len preto, aby som im poradila Sprosté Ja sa len z nich smejem
pocuj v prvom rade by som schudol na tvojom mieste lebo ked si takato v 12 rokov tak ver tomu ze môzes mat zdravotne problemy ked budes starsia a k tomu je este ten esteticky dôvod....nezer tolko
Vôbec sa s nimi nezaoberaj - veď sú to ešte nedozreté deti bez rozumu. Nič si s toho nerob - potom sa im budeš smiať ty keď sa dostaneš na dobrú školu - a oni pôjdu na tie najhoršie.
Seco123 - nedalo mi k tomu zareogvať. SI ty normálny - však sa zamysli nad tým čo hovoríš. Nemôže byť každý ako špilka - veď to vôbec nemusí byť od množstva jedla ale od génov ... atď.. Len čakám na to kedy vytvoríš nejakú diskusiu a ja ti to tam pekne nandám!!
Aaaa z toho si absolutne nic nerob u nas niektore baby o prsiach ani len nechyrovali ja som spokojna mame v triede jednu, ktora nosila take obtiahnute veci a mala co ukazovat, tak tiez si z nej robili srandu a ked som si zobrala jedno take obtiahnute tricko, tak zacala do mna kecat kamoska ze "bartkovaaa" (to je ta baba vyssie spomenuta pardon za menovanie, dufam ze to nenajde ) ale mne je to jedno, ona tam nic nema ja sa aspon mam cim chvalit tak to tak ber aj ty chalani neletia na baby co su v predu ako laty
a seco123, tebe drbe? prepac, ale toto by mi nenapadlo nikdy napisat... totalna chujovina...spamataj sa, nemusi byt kazdy ako lata
vsak to je jasne, ze ti len zavidia mojej spoluziacke na zakladnej sa tez kvoli tomu smiali, podla mna preto lebo ich sralo ze za nou ide viac chlapcov.. ony z toho vyrastu
co chces ja som na tom horsie! mam 13 (no zachvilu 14) a ziadne namam... ja mam zas sprostych spoluziakov! oni mi nadavaju hovoria mi: ces cecat? mam ich chut zabit!!!
no tak zaprve nejsom vôbec namysleny aleto by ti povedali ludia ktori ma poznaju nechapem ako to môzes ty tvrdit a za druhe kazdy môze za to ako vyzera jeho telo si myslim ja to ze ma problemy z hormonami to sa da riesit liekmi a inymi vecami a nie len tak sa na to pozerat ze ked bude mat dvadsat tak bude mat 100 kilo a potom si mozno uvedomi ze v detsve mohla pre to robit viac aby to tak nebolo
pawlo: ty buc radsej ticho lebo niektore perly od teba v diskusiiach naozaj nestoja za vela som sa dost pobavil pri nektorych uz len kvôli tebe nezalozim ziadnu diskusiu neboj sa
a este Seco123: zamysli sa nad tym co hovoris...kazdy je taky aky je a kazdy ma svoje chyby.... nezalezi len na vyzore ale hlavne co je vo vnutri, ale tomu asi ty nepochopis
Ale no ludia....kurva dajte mu pokoj. Ved nepovedal nic zle. Povedal ze nech si dava bacha na postavu lebo moze mat neskor problemy. A ma pravdu. Ked bude starsia moze mat nadvahu a to neni len esteticka chybicka. A nehovori ze je tlsta a ze to je skarede . A ty cy3aha , bud rada ze to hovoria...lepise ako keby sa ti smiali ze nemas prsia
nesi sama aj mne daco take hovoria ale zase nie vsetky hovoria ze vizeram jak opica,ze som sa obliekla do mecha atd...a pritom som si obliekla normalne rifle s normalnym tryckom a to sa teraz nosi...nechapem ich oni su sibnute na mozog vsetky
to aj ja mam byvale spolužiačky take trafene. oni ploche a jedna baba taka no vyvynuta jej hovorili že čo jej dvojčata... to je závysť. ja som celkom spokojná nechcem byť ako lata ale ani nechcem aby mi cecky pri behu zuby vybili
teraz seci rozoberate seca a vobec nehovorite o jej probleme .. su dve moznosti bud vela dievca papa co neni dobre alebo ta horsia moznost a to ze ma naozaj zdravotne problemy a pribera aj zo vzduchu ..a to nikto z nas vediet nemoze lebo ta nepozname ..a k teme ..eln tolko ze uvidis ze raz ti tie prsia na nieco budu .. aj ja mam prsia a ovela vacsie som ich mala ako moje spoluziacka a frajer sa teraz nestazuje ..ze seco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a spoluziackam to dojde, ked sa o par rokov budu pozerat na fakt uzasne saty, akurat do nich nebudu mat vystrih
a seco123, tebe drbe? prepac, ale toto by mi nenapadlo nikdy napisat... totalna chujovina...spamataj sa, nemusi byt kazdy ako lata