V albume označenom mám isté fotky výrobkov s korálok ktoré som nedávno začala robiť. Už sa mi viackrát stalo že sa ma pýtali či by som to predala a za koľko... a práve toto neviem odhadnúť.
Vedel by mi niekto poradiť koľko môžem za takú drobnos
Striktne a škaredo povedané, sorry, podľa mňa tie veci vyzerajú dosť obyčajne, aby si si v tomto tú strávenú hodinu a pol mohla ceniť dostatočne a pýtať za to okolo 10 eur ...
Tie jednoduchšie napr. tie kľúčenky od 2€ a zložitejšie, ako tá ruža určite viac, veď sama vieš koľko si pri tom strávila času Inak tiež trochu vyrábam, a rozhodne by som nedala za moje 4 hodiny roboty 3€, keď minimálne toľko ma stojí materiál plus ak ho objednávaš z netu ako ja tak platiť každý raz poštovné tiež nie je sranda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Koľko si dala za materiál+čas do toho vložený... 2-5eur? Záleží na tebe, zas viac ako 5 eur už by bolo drahé.
Napr. pozrime toto tu:
» www.birdz.sk/webka/anjelik10...
1. koľko sú tvoje náklady na suroviny napr. pri tomto (tá hviezdička)?
2. ako dlho ti to trvalo (napr. 2 hodiny, 20 hodín, 200 hodín, absolútne netuším)?
No, 1.) pri hviezdičke ma materiál stojí asi 1,5€
2.) a trvá mi to asi hodinku a pol
(a mimochodom... práve táto anketa mi bola poobede vymazaná )
No, záleží na tebe, ako si ceníš svoj čas ...
Striktne a škaredo povedané, sorry, podľa mňa tie veci vyzerajú dosť obyčajne, aby si si v tomto tú strávenú hodinu a pol mohla ceniť dostatočne a pýtať za to okolo 10 eur ...
choď na sashe.sk tam si najlepšie spravíš prehľad v takýchto handmade vecičkách. za tú ružičku by si pokojne mohla pýtať aj cez 10€.