Moji starii rodičia nechcu respektovat moju orientaciu
Boli ma to ze ma moji stgarkovci nevedia prijat takeho aky som proste ze mam priatela a som snim v otvorenom vztahu. Mam od niich aj auto a platili mi aj skolu a oblecenie, nechcem byt s nimi za zle. Citim sa im zaviazany. Ale oni su dost konzervativne n
@milosz
ale proste nechapes ja potrebujem slobodu a oni m i v tom brania chcem aby pôovedali lubime ta erik aj teba jarko a aby nas brali ako vy beriete ženicha a nevestu beriete ich VAŽNE!!!!! aj my sme z masa a kostí!!!
pozri, su to stari ludia, ktori si tazko zvykaju na vsetky zmeny, nuz sa zmier s tym, ze pre nich nikdy homosexualita nebude nieco normalne. ak sa im citis zaviazany, tak im vyjadri svoje podakovanie tak, ze o tom pred nimi nebudes rozpravat a svoje sukromie si nechas taktne pre seba. ani ja sa s rodinou nerozpravam o takych veciach a to mam priatela a uplne klasicky vztah s nim.
mozno by si ich nemusel informovat o svojom sexualnom zivote a neobchytkavas sa s chlapom v ich pritomnosti. si gay, ale stale si aj clovek, takze by si sa teda mohol ovladat, ked im to prekaza.
možno by si sa s nimi mal normálne porozprávať a v prípade, že ťa nebudú rešpektovať takého aký si tak to hádam nie je tvoj problém..
inak, byť s ľudmi za dobré a tak len preto, že sa im cítiš zaviazaný sa mi zdá kus čudné, nič v zlom
a navyše, svojim starkovcom predsa nemusíš hovoriť o svojom intímnom živote, ked chceš aby tvoj chalan chodil k tebe, tak jednoducho povedz, že je kamarát, zavrite sa do izby, zamknite a je to vyriešené :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale proste nechapes ja potrebujem slobodu a oni m i v tom brania chcem aby pôovedali lubime ta erik aj teba jarko a aby nas brali ako vy beriete ženicha a nevestu beriete ich VAŽNE!!!!! aj my sme z masa a kostí!!!
» www.birdz.sk/webka/homosiq/s...
Birdz ide do sračiek
@11 RESPECT
Jeden prišiel o hlavu
inak, byť s ľudmi za dobré a tak len preto, že sa im cítiš zaviazaný sa mi zdá kus čudné, nič v zlom
a navyše, svojim starkovcom predsa nemusíš hovoriť o svojom intímnom živote, ked chceš aby tvoj chalan chodil k tebe, tak jednoducho povedz, že je kamarát, zavrite sa do izby, zamknite a je to vyriešené :letim:
skap buzerant !!