Mojim zmyslom zivota je laska nasiel by sa tu zmysel zivota ktory by mi robil zivot krajsim ?
Mojmzmysel zivota je jednoznacne laska a dievca ktore si bude mna takeho aky som ak si tu tak sa jednoznacne ozvy do diskusie abo mi napis TSKU alebo ak viete o dakej holke co tuzi po tom istom ceknite mi dakujem a inak som z Nitry ale aj tak HC T
Laska ze je zmysel zivota?..no neviem neviem..akoze nevravim,ze to nie je velmi podstatna vec pre zivot...pre mna je zmyslom zivota byt stastny a je mi jedno akym sposobom..
tak nieco padlo ze nitranku si nehladaj to som zistil ze nitranky nisu moc na vztahy no cest vynimkam hm aa to ze skoda ze mam 17 buide za 2 mesiace 18
každý hovorí o dievčatách z Nitry že sú to ehm slušne povedané "vypočítavé k**vy", nepopieram to, lenže chalani z Nitry sú taký istí...česť výnimkám....sú to možno ešte väčší kurevníci... ako keby len baby boli tie zlé...je mi z toho nanič...
podla mna je katastrofa zacinat vztah cez comp/mobil
mozno take ze stretneme sa a budeme kamarati sa este da ale napisat niekomu s kym si v zivote nebol osobne ze s nim chces chodit je hlupost
preto ja som tak trocha proti tymto internetovym zoznamkam
cloveka cez net nespoznas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
je to tazke a nechce sa mi o tom dlho pisat
a toto skôr patrí do zoznamovadla...a z NR si radšej nehľadaj...
zmysel zivota je vsetko co ta naplna
mozno take ze stretneme sa a budeme kamarati sa este da ale napisat niekomu s kym si v zivote nebol osobne ze s nim chces chodit je hlupost
preto ja som tak trocha proti tymto internetovym zoznamkam
cloveka cez net nespoznas
ked ces lasku najst,tak ju nehladaj a rob si zivot krajsim...taketo fora ti k stastiu nepridajuu