Tak a máme to tu vedel som že po veľkom škandále ktorý manželia Mojsejovci urobili počas decembra, neostane ticho a nejaká televízia ich zlákla pre svoju programovú štruktúru, prvá sa chytila televízia JOJ ktorá túto vychitenú manželskú dvojicu obsadila a
Poviem Vám pravdu čakal som to že sa vrátia, nevedel som kedy, ale vedel som že ešte o nich budeme počuť v nejakej reality show no a v tomto sa ja nikdy nemýlil. Opäť príde niečo veľkolepé, pretože Mojsejovci to vedia roztočiť na televíznej obrazovke, a teším sa
Môžme sa tu hádať koľko chcete ale Mojsejovci sú stále zaujímavý pre diváka, majú svoju veľku časť publika ktorý ich sledujú, proste jednou vetou: "Slovákov baví pozerať na to čo robia, ako si žijú"
peniaze si zarabam uz popri strednej skole a mam viac ako vacsina mojich rovesnikov a snazim sa stat co najviac nezavislim. ale neposudzujem ludi podla penazi, ako oni. takze si trocha prestrelil
@pernik zavist si musis zasluzit. ja to beriem z pohladu, ze pokial je niekto bohaty, tak su to jeho sracky a ja mam v ... zalezi na kadom, ako si to spravi. a aj mne casto zavidia, no pritom som len namiesto hrania hier sa hral s vykresmi a programami a tak mam co mam
2 trapery na obrazovke a co sa z nich mam posrat ? by som ich nakopal lebo to su 2 sprosty a zdegenerovany ludia co sa pchaju slusnym ludom prostrednictvom TV doriti... ach sakra sa nerozculujem sak je novy rok... chill out
Mojsejovci už minule boli prepadák, ako fajn, zo začiatku boli trápni a ľudia ich pozerali, teraz sú už len trápni. Bude to prepadák, ktorý po pár týždňoch zrušia...
@25 a ja hovorím že nezrušia asi to bude dobrý projekt ked ich JOJ-ka zobrala a vedel že ich posledný projekt bol prepadák! a pochybujem že len tak by ich opäť dali na televíznu obrazovku, a myslím že by to mohlo vydržať do takého marca apríla
Ja sa na to teším naozaj veľmi, bude to zas štiplavé, a ľudom sa nepáči že hovoria pravdu, a hovoria ju. Ja som mal otvorených ludí, a už sa neviem dočkať. No a zatoto ma môžte aj zabiť, aj hodiť na mna špinu mne je to jedno
@33 a nehovoria pravdu v tých videách? hm...nehovoria, povedz mi že klamú ...všetko čo tam povedali je pravda, vždy to bolo zakryté a oni to konečne odokrili
najprv som si myslel, že sa to naozaj stalo, proste rozchod.
ale keď už začala Nora aj na Jojke vypovedať a proste bol mediálny rozruch, uvažoval som, či to nie je vykonštruované. Keď sa dali zrazu dokopy na Vianoce, vedel som, že je to tak.
Toto to len potvrdzuje. Som zvedavý, čo za somarina to bude. Už som si myslel, že Mojsejovcov a podobných vecí sme sa presýtili.
Podla mna sa nevratia ved nedavno som cital ako sa chcu rozviest a Brano sa lieci lebo je uplne v pici zase z alkoholu a jeho zavislosti tak neviem ako ho chcu tahat na obrazovku, asi vzdy ked bude po opici
Sa mi tak zda, ze su to len obycajny primitivni ludia, ktori maju az prehnane chorobnu potrebu exhibicionizmu, ale ze im to ti ludia zhltnu aj s navijakom...
A taktiez neverim, ze k tym povodnym peniazom prisli uplne legalne...
Ja súhlasím s @Romscho -m. Ok, Braňo je ožran, ale Nora si nedáva pred ústa servítku a ja s ňou súhlasím. Vyjadrovala sa k štetkám (teda na Slovensku celebritám) mala pravdu, hovorila o gayoch, mala pravdu, alebo o potratoch, mala pravdu. (teda pravdu, s ktorou súhlasím ja osobne.) Ja proti nej nič nemám.
@Dieromantic si myslim, ze im je to uplne jedno, hlavne ze sa na nich niekto pozera, myslim si, ze su na tom este ovela viac zavisli, ako Brano na tom svojom alkohole
Hovorím to jednoznačne Nora je fatk žena ktorá si povie otvorene čo si myslí, a vždy má pravdu. A je to tak tak neviem čo stále máte proti nim, ved niektorý ľudia sú úplne že s prepáčením jebnt*
A súhlasím že je to mediálny ťah Mojsejovcov sa vrátiť na obrazovku.
to zase bude - cely vecerny program TV JOJ bude pozostavat z diskusie tych dvoch kretenov o hovne, o tom ako ich ludia urazaju, aki su oni chudackovia co sa len brania, jaki su prachati, kolko zlatych veci maju v dome a aky je Brano popici umelec, ktoreho naschval nehraju. ja len neviem cim by sa dnes zivili ak by im Rezes nedal za Meciara nakradnut.
No to je super konecne sa trosku zabavime ved o com je ten zivot ked clovek vidi takych prostych ludi ake maju,, problemy,, tak dakujme bohu vsetci ,aky mame zivot urcite sa pobavme neberme zivot tak vazne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
Neznášam ich.
To zas budem o nich počúvať z každej strany Dúfám že to ľudí už omrzelo...
Mojsejovci ma nejak extra nezaujímajú, ale kedy si mysleli, že sú lepší ako ostatní?
A skadiaľ si zobral, že posudzujú ľudí podľa peňazí? Aha, videl si v telke, však?
moj nazor je ten ze idu do tv preto aby nora zarobila peniaze spet co brano prechlastal a minul....
a tiez je pravda ze keby ich nenasiel vilo nikdo onich nevie...
a dam sem este video-1-@Emdi
2-martin
A suma sumarum ich mam ako ludi rad ved preco nie?
a tie video nemaju chybu - @28
ale keď už začala Nora aj na Jojke vypovedať a proste bol mediálny rozruch, uvažoval som, či to nie je vykonštruované. Keď sa dali zrazu dokopy na Vianoce, vedel som, že je to tak.
Toto to len potvrdzuje. Som zvedavý, čo za somarina to bude. Už som si myslel, že Mojsejovcov a podobných vecí sme sa presýtili.
A taktiez neverim, ze k tym povodnym peniazom prisli uplne legalne...
A súhlasím že je to mediálny ťah Mojsejovcov sa vrátiť na obrazovku.
Lepšie ako Marcinova Normálna rodinka
Veď na ničom sa nedá tak dobre zabávať ako na primitívnosti druhých
Len škoda, že už Srdcovky nechoďá
Trapáci, všetko s tým alkoholom je to len reklamný ťah....