Prave som na tv joj zhliadol uputavku na novu relaciu, ktoru budu vytvarat....no kto asi...nasi milovani mojsejovci. Nieco ako: "A co na to Mojsejovci" . Boze, tak sa tesiiim
ale uz zacinaju pisat(doveryhodne zdroje-Novy Cas a Plus 1 den ze nejdu mat ziadnu relaciu ale ojebavaju-pomsta- ako ich Procko nachytal..bohovie ci je to pravda, alebo ci si len robia este vacsiu medialnu kampan..
No tá ich uputavka vyzerala fakt"úžasne"..Už to vidím ich ponižovanie,ohováranie a zhadzovanie druhých...aaa o ničom..Každý to aj tak pozerá len preto lebo je zvedavý čo Norika zajebe
Ja len nechápem, co to tam maju za odbornikov v telke ked si myslia ze týmto si zvýšia sledovanosť, jediný komu sledovanosť stúpne je SOS, ale z mojsejovcov je mi zle.
Sajuri: aj ja som si kukla to brano.mojsej a ten posledny najoblubenejsi vyrok
A k teme: oni asi ani nemaju hrdost, ked sa zase seru do Tv:-! akoze trapni,vulgarni,dakedy od veci, skaredi, atd...no humus. Je pravda, ze sa kadeky zasmejem na nich ale poriadne, ale to na ich stupidite...
No ja som kukala tu ich relaciu a uplne ze to co bolo som kukala ...ako fakt ich nechapem..moj brat ked pocuval tie ich vyroky a to co tam trepal dotycny chlap ktory pretiahol daco cez 900 zien a potom sa tam dotrepala ta akoze jedna s tych sklamanych..to sa nedalo kukat..dalo sa to prepat
Mojsejovci sú najlepší, ak si nepozvú takých primitívnych hostí, ako to bolo naposledy.
Vdaka nim a tej téme stratili sledovanost.
Dúfam, že najbližšia relácia bude o niečom zmyselnom bez perverzností a bez neslušných slov.Teším sa a očakávam taký zaujímavý program, akým bol "NORA a BRANO".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Nejaky problem?
A k teme: oni asi ani nemaju hrdost, ked sa zase seru do Tv:-! akoze trapni,vulgarni,dakedy od veci, skaredi, atd...no humus. Je pravda, ze sa kadeky zasmejem na nich ale poriadne, ale to na ich stupidite...
Vdaka nim a tej téme stratili sledovanost.
Dúfam, že najbližšia relácia bude o niečom zmyselnom bez perverzností a bez neslušných slov.Teším sa a očakávam taký zaujímavý program, akým bol "NORA a BRANO".
jediny kto z toho bude mat uspech bude zasa asi len SOS. Ako to vidim Mojsejovcov po 2-3 relaciach zrusia ako zvycajne.