Kdesi som čítala nejaký vedecký výskum, že človek si za jeden rok podá ruku s priemerne 20 ľuďmi, čo práve domasturbovali. Tak ma napadlo, podali ste už VY niekedy niekomu takúto ruku?
asi taky isty, ako ten, co tvrdi, ze priemerne clovek zozere v spanku 8 pavukov rocne. niekto si vymysli zaujimavy bullshit a pusti ho do sveta...
ked vezmem do uvahy, kolkym ludom rocne podam ruku a v akych situaciach (napr. vacsinou niekde v meste, vonku a podobne), tak by ma prekvapilo, keby mi podalo 20 ludi takto ruku za cely zivot, nie ze za rok...
Samozrejme, veď všetci v škole alebo vonku sú čerstvo vyhonení. Večšinou musím ešte aj čakať, kým niekto na autobusovej stanici dohoní aby som mu podal ruku.
@neith74 Ja sa nepýtam, či ti taká ruka bola podaná, ani sa nebijem za pravdivosť tohto "výskumu", však to je smiešne.. Pýtam sa ale , či TY si takú ruku niekomu podal.
nwm mozno aj ano aj ked casto si ruky nepodavam , no ale urcite to nebolo hned potom
ale tieto statistiky su strasne kktiny ... to je jak s tym Heinekenom ze kazdu minutu sa otvori 12 500 flias to fakt nekdo akoze pocital ? sleduju ludi kedy si otvaraju piva alebo co
aha, čiže zase ďalší "vedecky" výskum. asi si to začnem spisovať.
@pubertslatinocelny a nezabudni na výskum, ktorý zistil, že denne potrebujeme minimálne 8 objatí! (či aké číslo...každopádne také, aké dosahujú možno len herci, ktorých objímacia scéna sa natáča niekoľko krát)
to o tych 8 objatiach denne som nepocul som pocul len podobne, ze aspon jedno objatie denne nam predlzuje zivoty tomu vlastne celkom aj verim, hoci nie tak, ze proste objatie a hotovo...ale nejaky fyzicky prejav lasky alebo takeho dacoho...to verim, ze to predlzuje zivot. ale ze by to muselo byt jedno kazdy den, to asi nie...a 8 uz vobec nie
@pubertslatinocelny presne, však kontakt je prejavom blízkosti a prispieva k duševnej pohode ale tieto úžasné výskumy všetko zrhnú do holých faktov bez citu a ešte to potom podajú tak, akože "hlavne niekoho objím" - hej, objať človeka, s ktorým nemám bohvieaký vzťah, alebo možno aj žiaden, mi určite dá endorfíny. a rovnako mi určite endorfíny dá, keď si budem v duchu robiť čiaročky, či už to bolo 8 za deň. mali by sme urobiť výskum o tom, ako sa skrátila dĺžka života tým, ktorí boli vystavení stresu z dodržiavania odporúčaní hentoho výskumu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Nie
asi taky isty, ako ten, co tvrdi, ze priemerne clovek zozere v spanku 8 pavukov rocne. niekto si vymysli zaujimavy bullshit a pusti ho do sveta...
ked vezmem do uvahy, kolkym ludom rocne podam ruku a v akych situaciach (napr. vacsinou niekde v meste, vonku a podobne), tak by ma prekvapilo, keby mi podalo 20 ludi takto ruku za cely zivot, nie ze za rok...
nie, nepodal.
ale tieto statistiky su strasne kktiny ... to je jak s tym Heinekenom ze kazdu minutu sa otvori 12 500 flias to fakt nekdo akoze pocital ? sleduju ludi kedy si otvaraju piva alebo co
S tými Heinekenmi to ale nebude výskum, ale iba jednoduchý prepočet ...
Teda číslo, ktoré nehovorí úplne pravdu, lebo to neplatí pre každú minútu, ale zasa číslo, ktoré má nejakú relevanciu ...
(teda predpokladám, neviem, samozrejme, že aj to si mohol niekto len vymyslieť)
No je to úplne iná úroveň nezmyslu, ako keď si niekto vymyslí, koľko zonanovaných rúk si človek ročne podá
@pubertslatinocelny a nezabudni na výskum, ktorý zistil, že denne potrebujeme minimálne 8 objatí! (či aké číslo...každopádne také, aké dosahujú možno len herci, ktorých objímacia scéna sa natáča niekoľko krát)
to o tych 8 objatiach denne som nepocul som pocul len podobne, ze aspon jedno objatie denne nam predlzuje zivoty tomu vlastne celkom aj verim, hoci nie tak, ze proste objatie a hotovo...ale nejaky fyzicky prejav lasky alebo takeho dacoho...to verim, ze to predlzuje zivot. ale ze by to muselo byt jedno kazdy den, to asi nie...a 8 uz vobec nie