Myslím, že každý pozná show "Moment of truth" (alebo "Nic než pravda").. Keby ste mohli, zapojili by ste sa do takejto súťaže? Alebo radšej nie, v strachu, že skončíte ako napr. táto súťažiaca?
vskutku originalne, ale čo čakate v dnešnej dobe, za peniaze popriete aj vlastnu matku, je to velmi, velmi zlá vec a nikto sa nikoho nebojí, čaka nas za to apokalypsa........filip
Videl som to už dávnejšie. Je to pekné vidieť čo všetko sú schopní ľudia spraviť pre peniaze. Myslím že minimálne jej manželovi to otvorilo oči Nanešťastie do tej relácie vyberajú vyslovene falošných ľudí
ja len nechapem, o co ide v tejto sutazi ( jasne ze chapem ale ked sa na to pozriete hlbsie)...
poviem pravdu--->idem vyssie---->mozem vyhrat viac penazi--->rodina aj narod sa o mne dozvie nieco nepekne
poviem klamstvo--->koncim--->vyhram hovno--->mozem vyhrat este vacsie hovno--->aj tak to povie ze "Tato odpoved bola klamstvo" a vsetci tu pravdu budu aj tak vediet
Ona bola ochotná ponížiť za peniaze ľudí, ktorí ju majú radi. Ona tým prezradením, že existuje nejaké tajomstvom jej otca pred matkou bola ochotná obetovať aj vzťah svojich rodičov. Hnus.
Fuu, co ta zena? Cista potvora. Ale strasne mi je luto jej manzela... Niektore otazky boli dost blbe.
No, uz som to asi dvakrat videla, ale v ceskej verzii. A to nebolo take strasne.
Hm, ze co su ludia schopni urobit pre peniaze? Hm, hluposti kopu. Ale beztak, clovek nema co mat pred svojim manzelom/kou taketo tajnosti. A ked ma, nema sa hlasit do takychto sutazi.
Ja by som napriklad s prihlasenim vahala, lebo nemam rada niektore veci, ktore som urobila davnejsie a nejdu vratit spat. Ale zas, v tej ceskej boli asi take otazky, ako "Boli ste uz niekedy "za skolou"?", alebo "Ukradli ste niekedy nieco?" - tak to mi pride v pohode.. Lebo su to otazky, na ktore takmer kazdy moze odpovedat ano a pritom to nemuselo byt nic hrozne - mohol ukradnut auticko zo skolky alebo blicovat tak, ze utiekol zo skoly o dve hodiny skor..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a to nemyslím ju, myslím tým celý koncept relácie.
je mi z toho na grcanie.
nie, nešla by som do toho nikdy.
...to chodi na CT myslim...ja by som sa na toto nikdy nedal..
A inak by som tam isiel, v podstate nemam co skryvat..
poviem pravdu--->idem vyssie---->mozem vyhrat viac penazi--->rodina aj narod sa o mne dozvie nieco nepekne
poviem klamstvo--->koncim--->vyhram hovno--->mozem vyhrat este vacsie hovno--->aj tak to povie ze "Tato odpoved bola klamstvo" a vsetci tu pravdu budu aj tak vediet
Ona bola ochotná ponížiť za peniaze ľudí, ktorí ju majú radi. Ona tým prezradením, že existuje nejaké tajomstvom jej otca pred matkou bola ochotná obetovať aj vzťah svojich rodičov. Hnus.
No, uz som to asi dvakrat videla, ale v ceskej verzii. A to nebolo take strasne.
Hm, ze co su ludia schopni urobit pre peniaze? Hm, hluposti kopu. Ale beztak, clovek nema co mat pred svojim manzelom/kou taketo tajnosti. A ked ma, nema sa hlasit do takychto sutazi.
Ja by som napriklad s prihlasenim vahala, lebo nemam rada niektore veci, ktore som urobila davnejsie a nejdu vratit spat. Ale zas, v tej ceskej boli asi take otazky, ako "Boli ste uz niekedy "za skolou"?", alebo "Ukradli ste niekedy nieco?" - tak to mi pride v pohode.. Lebo su to otazky, na ktore takmer kazdy moze odpovedat ano a pritom to nemuselo byt nic hrozne - mohol ukradnut auticko zo skolky alebo blicovat tak, ze utiekol zo skoly o dve hodiny skor..
Kks..Ale toho manžela mi bolo tiež luto...
Ale bolo zaujímavé sledovať, ako odpovede na niektoré tie otázky ani len sám nechce počuť.