Je to zaujímavé ale stáva sa mi to len ojedinele. Niekedy by som prijal aj trochu viac ,,vzrúša,, do svojho života Ale keďže sa to vysvetlilo tak potom dobre... horšie by bolo keby rovno volala políciu!
no...mňa trapasy priťahujú...keby ich mám šetky spísať a poslať do bravíčka, museli by mi poslať predplatné na celý rok...škoda že na bravíčko už niesom
ked som raz v noci prisiel domov v znacne podnapitom a zhulenom stave a napadlo ma sa okupat...potom ked som sedel uz v izbe, tak ktosi stale vyzvanal, ja som zlozil zvoncek a za chvilu som pocul kricat suseda, ze mam otvorit, lebo vyrazi dvere, a ze ich vytapame...tak som v slipoch otvoril, mama sa zobudila a vysla zo spalne a ja som chcel aby som v tej chvili zmizlol zo zemskeho povrchu...
Mno ja by som po nej tak zhucal, ze by sa babka posrala aj s tym starym, jebnute babky kazdy ich chce okradnut...aj ja by som ta chytil ak by si vyzerala ako narkoman bola spinava a ciganka, ale o tom pochybujem...niektorym ludom vsetkym jebe boha dnes mam bojovu naladu nevsimajte si to
Tak keby som sa cervenal bol by som rad problem je v tom , ze mam cervene lica stale a netusim preco ako citam ma to viac ludi , vedel by niekto nieco o tom?
19 - aj ja to mam, akoze nie cele, ale take miesto na licach mam skoro stale cervene, heh, ale s tym sa asi nic neda robit, ja si to ani neuvedomujem uz, s tym sa treba zmierit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Je to zaujímavé ale stáva sa mi to len ojedinele. Niekedy by som prijal aj trochu viac ,,vzrúša,, do svojho života Ale keďže sa to vysvetlilo tak potom dobre... horšie by bolo keby rovno volala políciu!
ale tak asi každému sa to stáva...moja spolužiačka sa skoro furt kvoli bársjakej kravine červená...
Hasky:o cervenom xichte od prirody vieme aj my svoje vypadam jak nacelnicka Čikariov
Ale, aspoň sa budem mať na čom o pár rokov zasmiať Teraz je mi to tak polosmiešne.
a v takej situácii by som asi na tú tetu kričala, čo po mne kričí
ehm...
12. Ja v zime keď mrzne a v lete keď mi slnko ťahá pehy Takže vlastne aj ja som stále červená.