Ako ja neviem vobec co sa na to ucit, ci je to tazke atd ...
Ja viem ze nikto nepovie co tam bude ale priblizne, len ci je to tazke ci nie. staci aspom daco... nech sa mam coho chytit, bo moje depky neskoncia dobre
pls rada :
tez som mal takyto problem...tez som sa bal ze ide MONITOR...no ked som ho zacal pisat (mozno si pomyslite ze som blazon) tak sa mi to zapacilo...hlavne ten z MATIKY...takze ludia zadne obavy a DRZIM PALCE niet sa coho bat
slovenčinu sa neučím, dávam pozor na hodinách a spravil som na 74+ percent. matiku som sa nikdy neučil, na hodinách spím a spravil som ju na 40- precent - skúšal som minuloročný monitor.. z toho my vyšlo, že keď dávaš na hodine pozor monitor spravíš bez učenia
@5
NO ale moja matika, sak ako niekto ma na to hlavu, ale ja co mozem robit, ja som skusala minulorocne a proste tie som spravila na 70 percent ale moje stresy .. toho sa bojim
..tiez mam niekedy slabu chvilku, a mam pocit ze tam kde si davam prihlasku sa nedostanem... ale .. ako vela ludi co to prekonali povedali... je to lahke
bozeee...moje nervy...prosim uz nezakladajte taketo diskusie...no naco ti to bude ked tu napises ze sa bojis? co myslis ze my ta zachranime? aj ja ho tento rok pisem a? ...pozri, bud ho napises dobre alebo zle, su len dve moznosti, tak aky je problem zas?...v skole vam aj povedia ako dlho to bude trvat atd. , ked si pisala KOMPARO, tak aspon priblizne vies, co tam moze byt, to uz je velka pomoc..a ak si ho nepisala, tak sa uc to dolezite a podstatne...budu tam 1000x omielane veci tak ludia netresujte, pretoze tym stresujete aj mna, mne 70% stacit urcite nebude, takze uz ziadne stresy a hlavne ziadne taketo diskusie! ...omgomgomg
Otvára sa mi nôž vo vrecku (fakt ho tam nosím), keď počujem toto predmonitorové kňučanie.Aj ja ho o desať dní píšem a stresy ma nejako nechytajú.Na také prijímačky som celkom zvedavá a na talentovky sa vyslovene teším.
Kedy komu naposledy pomohlo, že rozklepal od strachu, vystresoval, neveril si a rozptyľoval sa neproduktívnymi obavami?
No takže užje len týýždeň do monitoru ááá ja budem mať teraz prázky takže si eče čosi kuknéém mno ale v škole sme tosnáď dosť precvičovali takže...hahaha
@ 17 .... ako ja nie ze sa bojiom , ja som sa ucila, vsetko som naucena a le pri mojom stasti den pred tym budem mat take okno, ze konec, ale ved ako uvidim no ... sak nejako to dopadne a tolko ludi co mi povedalo, ze je to lahke, tak fakt ma to dost ukludnilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
NO ale moja matika, sak ako niekto ma na to hlavu, ale ja co mozem robit, ja som skusala minulorocne a proste tie som spravila na 70 percent ale moje stresy .. toho sa bojim
po 1. . bolo to tu VELA KRAT!!
po 2. . uz som pisala, ze davajte do nadpisu DEVIATACKY , nech to zbytocne neotvaram ˇ_ˇ
Kedy komu naposledy pomohlo, že rozklepal od strachu, vystresoval, neveril si a rozptyľoval sa neproduktívnymi obavami?
Fakt práca tak na 20 minút
Nemáte sa čoho báť - fakt to nič nie je pokiaľ ste sa tých deväť rokov učili tak to bude malina