už sa to blíži... xD chcela by som sa spýtať... planujete nejako opisovať? či už od spolužiakov alebo z ťahákov? ako? máte nejaké dobre typy? Ja akurát tak ťaháky na kalkulačke al. na obruse a so spolužiakmi na palcoch ukazovať písmenka xD
neprichádza do úvahy..ťaháky jedine ak na kalkulačke pretože nevieme kde budeme sedieť.
Dajú nás do ôsmackych tried a až v ten deň sa dozvieme kto ako sedí.. Navyše budeme mať v triede učiteľa z našej školy a nejakú inú poverenú ministerstvom školstva či čím z inej školy a je možné že k nám príde kontrola nejaká iná takže sa spolieham na svoje vedomosti
tak my tiež sme v inej triede, ale sme uplne maličká škola, čiže si asik aj lavice tam samy ponosíme xD len to, že tam budú aj učitelia z iných škôl a nedajbože aj dajaká kontrola :/
Ja som od spolužiaka opísal celú matiku a to takým spôsobom, že som si zobral jeho papier na svoju lavicu a jednoducho to celé opísal, nakoniec som zisitil, že bol ale iná skupina...
opisovanie sa vam neoplati ked vas tam chitia tak nemate petku ako pri beznej pisomke a idete dalej ale tu si vas zapametaju a dost je to potom problem vibavovat si specialne opravny monitor tak dajte na moje slova
@natuska6262 ja napr. tiež neviem poriadne, čo to je, v deviatej triede som nebola a čo sa deje na ZŠ nesledujem, rovnako ako netuším, čo sa deje na SŠ, odkedy tam nie som.
viem proste, že to existuje, ale vôbec netuším, načo to je a ako to vyzerá, nič.
@etelnair ani my sme na ZŠ nepoužívali kalkulačky, však tam je ešte základná a primitívna matika.
my sme sa o opisovani ani len nebavili......aj tak sme rozdeleny podla abecedy a vela tych prilezitosti nebude ked budeme A , B , A....a za sebou ....ale tak co uz musim sa to nasprtat
mno nic radsej nejdem skusat lebo na moje stastie-nestastie m prichytia a budu problemy hh a my mame jednomiestne lavice tak budeme sediet tak ako sedime a newedela som ze aj kaklulacky mozme pouzivt. to bude fajne aj ked mne sa aj na kompare dost podarilo "odpisat" ale na ppcudovanie ten od koho som to odpisala bol A, a ja som bola B
ja som písala monitor 2009 vsetko záleži aky bude dozor ak taký že bude velmi striehnut tak sa odpisovat nedá a ak bude taký v pohode tak sa dá trosku vypomoct ja som mala pripad že spoluziak jeden od druhého opisal takmer celý monitor a to sme mali pritom pozorný dozor
Heheh mi už mááme nachystane znaky sice mne je monitor uplne pass ja už som priata na školu aa aj tak som tupáá ták mame že : vypneš a zapneš pero, niekto sa otoči áá ukažeš mu prstami čislo otazky á on ti ukaže odpoved ( A-1prst, B-2prsty, C-3prsty, D-4prsty )...... tákže asi ták ti poradim =D áá daj si žuvačku vraj to podporuje myslenie
Mi sme mali dovolené mať čokolády tak si spolužiaci vyrezali do čokolády kružidlom ťaháky XD Alebo sme si ukazovali odpovede alebo sme si normálne rozprávali a spolužiaci si ešte napísali odpovede na obal od cukríkov a posielali si to XD a úplne v pohode neviem čo každý stresuje pred monitormi že je to niečo ťažké je to ako normálna písomka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Dajú nás do ôsmackych tried a až v ten deň sa dozvieme kto ako sedí.. Navyše budeme mať v triede učiteľa z našej školy a nejakú inú poverenú ministerstvom školstva či čím z inej školy a je možné že k nám príde kontrola nejaká iná takže sa spolieham na svoje vedomosti
viem proste, že to existuje, ale vôbec netuším, načo to je a ako to vyzerá, nič.
@etelnair ani my sme na ZŠ nepoužívali kalkulačky, však tam je ešte základná a primitívna matika.
ja som zasluchla tak ze zalezi id profaka. su taki co pomozu aj o 1stupen, ale aj taki co to maju uplne na salame.
ale v sexte sme pisali komparo, a na to dbali profaci........aj tak bola nejaka konverzacia
a radiť sa dá,čo by sa nedalo. nik nevie sledovať celú triedu naraz
a inak,ke´D som robila ja monitor, čo je už dosť dávno, tak to bolo dosť ľahké.... ani si nepamätám, že by som nejak stresovala....