Robili ste monitor, alebo vás to ako mňa v stredu o 3 dni čaká ? doteraz mi to bolo dosť jedno, ale prvé stresy už prichádzajú
nejaké rady alebo utešenia predným ?
Esteze som ho pisal pred troma rokmi... Mal som 70% a 52% a zobrali ma na druhe najlepsie gymnazium v kosickom kraji.. Teraz uz to prehanaju s tym monitorom.. Dokopy o nic nejde..
@LucQa1597 minimalne 5 z 20 otazok das aj kebyze mas neviem aky strech lebo to su naozaj trivialne otazky ostatne prinajhorsom natipujes a tym padom minimalne prinajhorsom to das na 40 % a to ti myslim staci na to aby si urobila monitor
to dáš ..všetci robia vždy stresy okolo monitoru ,aj ja som robila ,popri to nič neni .Na školu ťa zoberu ked nie na jednu tak na druhu.Je to obyčajny test a ked ho posereš nakonec zistíš aký bol lahký
Aj mňa to čaká musím povedať, že stresy som nemala a nemám.. V hlave mám zaujímavejšie veci ako to, ako ho spravím (aj tak som sa učila celé tie roky, na čo potom stresovať?) ver si! Ak celý čas sa budeš báť a neviem čo ešte, tak to pokazíš Buď v pokoji.
Ja sa stresujem kvoli tomu ze to mam stale pred sebou a ja chcem mat uz s tym pokoj xdd ale neboj lebo ak to budes mas tazke ty tak to budu mat tazke aj ostatni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale no stress, pokial ti nezavisi od monitoru na jaku strednu ta zoberu, tak nejde o nic..