Zdravím, za chvíľu budeme mať monitor (testovanie žiakov), a ja sa bojím že nedám ani na tých 40%, tak by som chcel vedieť aké príklady tam boli hlavne z matematiky a koľko percent ste mali vy ???
Inak suhalsim s @9 ...mi sme už aj v osmičke raz za čas písali testy. A v devine sme mali každý týždeň cvičenia zo slovenčiny a matiky. A asi mesiac pred monitorom sme písali skoro na každej hodine nejaké testy.
neboj to das.....ja som dal sjl asi 80% a matiku 65%....a keď to dá takto taký nerd ako som ja, tak do dáš určite aj ty.......aj keď je pravda, že to sú už 4 roky (kurňa, ako ten čas letiiiiiiiii )
@25marek25 Preboha !!! Moja nevl. sestra ho má tento rok takisto a neviem, čo neustále stresuje. Na školu ťa zoberú tak či tak, pretože je málo detí a za to že ťa vezmú majú predsa peniaze.. a tento svet je len o peniazoch.. (bohužiaľ). Keď ťa nezoberú nebude to kvôli tomu papieru. Je to o tom, aby videli, čo vás naučili učitelia. A pokiaľ to napíšete zle, tak na vine je jedine len učiteľ, pretože ťa alebo všeobecne vás ,,nič" nenaučil. Preto behajú ako s nasoleními zadkami a stresujú viac, ako ktokoľvek z vás, žiakov. Riaditeľ, ani nikto nad ním nebude počúvať keci ako že ste mali stres, zlý deň, slabí žiaci .. A ak ti budú hovoriť niečo také, že je to ako maturita tak to vôbec nepočúvaj ! je to hlúposť, ktorou akoby ,,merali" ako sme múdri a ako blbí. Hlavne sa prosím ťa nestresuj, kašli na to (a to doslova). Nie je to vôbec nič, čo ti zmení život ! Popravde, ani neviem koľko som z čoho mala. Ako jediná som sa pred monitorom poriadne najedla a nemyslela na to. Bol to pre mňa bezvýznamný deň. Keď máme písomku, tak sa učím, pripravujem a mám tak trochu stres, a viem, že ten deň je v podstate tak trochu pre mňa dôležitý, tak sa tak aj chovám. Ale ten deň s monitorom bol dňom, kedy som sa nijako takto necítila Na školu zobrali každého či mal 15% (ako napr. čistá jednotkárka/teraz veľká gympláčka), 100% alebo 50%.. Kašli na to a neuč sa na takú blbosť. Daj si povedať Veľa šťastia v každom prípade
ja som mala 100 a 95... A stále mám nervy na ten jeden bod v teste zo sloviny... mala som označenú správnu odpoveď, ale ja som si, samozrejme, myslela, že je to chyták tak som to prepísala
je to sice už davnejšie, ale mala som mat 85% a sjl 60% .. na svoju obranu chcem povedať, že v ten deň som mala 40° horúčku a ráno som ani neplánovala ísť do školy
PIcoviny ako ze si to hladaj na nete NEROB !! su to voloviny z toho nezistis nic ... a uc sa lebo tetaz som pociul ze kokoti politici schvalili zakon ze sa budu robit primacky uz vsade :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
priklady boli lahke, mozes si ich najst na nete
a ja som mala na matike fest blbé chyby z nepozornosti :/ písala som ho minulý rok a mala som 75% z matiky...
na SJ musíš mať akú-takú čitateľskú gramotnosť, pozri si monitory od 2010
Ale neboj sa: si vezmi že moja spolužiačka mala z matematiky 3,3%. Neviem či to nebol vtedy aj rekord na SR
my sme sa pripravovali od začiatku roka,od nevidím do nevidím testy a učenie
65% matika
Inak suhalsim s @9 ...mi sme už aj v osmičke raz za čas písali testy. A v devine sme mali každý týždeň cvičenia zo slovenčiny a matiky. A asi mesiac pred monitorom sme písali skoro na každej hodine nejaké testy.
a 40% ti asi moc nepomôže Musí byť nad 50.
nakoniec som dala slovenčinu na 85 tuším a matiku na 45 a žijem
stačí ti prepočítať staršie monitory, pozrieť si slovenčinu a dáš to
Ale matika bola primitívna...
@fluptak u mna 6 rokov... Haluz, ze?
A vysledky: mat 96,7 a sjl 76,5
85 slovina
75-matika
Keď nebudeš stresovať a budeš nad tým rozmýšlať určite to na minimálne 60-70% dáš...