Tak presiel som si minuloročné monitory napísal som vsetky na 90-95% a povedal som si ze naco sa teda este ucit na dalsí den som domrvil aj to co sa nedalo ale naco sa chcete pripravovat? monitor je len formalitka a stale sa cudujem preco sa to píse ked skoly zoberu vsetkých bez vínimky! tak ti hovorím prejdi si minulorocný a poriadne sa vyspi nemás co stratit
Ja som si asi deň predtým povedala, že sa idem učiť a tak som sa otvorila zošit a hneď aj zavrela. monitoru som si kúpila čokoládu, nejak to naškriabala a bolo. Napísala som oba na 100% a nemám z toho nič. Je to úplne zbytočné, takže nemáš sa prečo stresovať
každopádne niekto by sa veru mohol začať prypravovať! ale nie nejdem rýpať, samozrejme že ja som sa nejak extrémne neučil ale nakoniec to aj tak dopadlo ale je to úplne jedno.. tak či tak ma zobrali na tú školu čo som chcel
tak presne pred rokom, keď som písala monitor, sme mali v pondelok 2 sloviny a 2 matiky a zvyšok hodín normálne podľa rozvrhu a v piatok len slovinu a matiku a tam sme robili rôzne cvičenia, testy, potom sme si ich vyhodnocovali, ale u mňa dopadli dosť zle a bola som z toho v depkách, že ja ten monitor ani nenapíšem :/ a v utorok som prišla domov zo školy, vyhrabala som všetky staré zošity z matiky, sloviny a litiky a pozerala som si to až do desiatej večera
na ďalší deň som si to zobrala tak, že jak napíšem, tak napíšem, aj tak budem robiť prijímačky a tak je mi to dosť jedno a nakoniec som napísala M 75% a SJL 80% - dosť slabo, ale tak v matike som strašne blbé chyby mala :/ a to bol taký pocit šťastia na nezaplatenie, keď som šla po monitore domov a vedela som, že je už (skoro) všetko za mnou
ach..ja ked si spomeniem,ze som robil prijimacie skusky na skole kde som sa hlasil a ze som mal na to len jeden pokus,plus to,ze som si mohol vybrat len jednu skolu..a ak by to nevyslo tak by mi ostala len nejaka dvojrocna..
pozabijal by som vsetky decka,ktore teraz robia monitor tak,ze opisuju,radia si a aj tak nezrobia..
celé prázdniny som presedela doma a učila sa. skôr na matiku ako slovinu.. - čo sme robili minulé monitory zo sj,to som zvládla v poho,ale matika..... :/
všetko odzačiatku som si preštudovala.
a ako teraz zisťujem,viem toho menej než pred prázdninami (Sorry)
@majk8 no nezoberú Ale s tvojou radou súhlasím, najpodstatnejšie je to brať v pohode, pretože stres ti celý monitor dodrbe (ako spolužiačka, ktorá mala celý život čisté jednotky, ale tak sa bála monitora, že ho napísala na 55 a 85 myslím... ostatní, debili jak ja, mali monitor okolo 90)
Monitor síce k prijatiu len málo pomôže, ale keď sa napíše dobre, je to cítiť (napríklad keď nechceš písať prijímačky)
ked som pisala ja nijak som sa nepripravovala a dala som ho na podla na dobré percentá čo som bola prekvapena ked niesom ani čistá jednotkárka taže nemaj stres akurát pri matike už nešlo velmi lahko ako pri slovenčine ale ajtak som bola spokojna pohody nepripravuj sa na to ako na konec sveta
@wayet Už mám takmer dva roky po monitore a teraz ako si to týmto fórumom pripomenul, tak na to spomínam s úsmevom. Nejaký čas pred monitorom nás učiteľky v škole na to dostatočne pripravovali. Slovenský jazyk a literatúra neboli vôbec ťažké (mohla som to dať aj lepšie - 65% som dosiahla) a matematiku som celú tipovala (35%). Napokon som sa dostala na dobrú SŠ - aj bez prijímacích skúšok.
No napísal som ho.... myslím že matematika bola veľmi jednoduchá mám určite okolo 95 percent ale slovencina..... hroza mám maximum 50 a to sa ucim slovencinu perfektne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
bo aby mali deviataci kľud, tak my sa ideme trepať do domova dôchodcov...
na ďalší deň som si to zobrala tak, že jak napíšem, tak napíšem, aj tak budem robiť prijímačky a tak je mi to dosť jedno a nakoniec som napísala M 75% a SJL 80% - dosť slabo, ale tak v matike som strašne blbé chyby mala :/ a to bol taký pocit šťastia na nezaplatenie, keď som šla po monitore domov a vedela som, že je už (skoro) všetko za mnou
ako?
celý čas sme z matiky robili testy, počítali, kontrolovali, písali Monitor '10 a zo slovenčiny to isté. 40 otázok, jeden deň, to zvládnem.
Aj keď, samozrejme, nie podľa mojich predstáv :/
ach..ja ked si spomeniem,ze som robil prijimacie skusky na skole kde som sa hlasil a ze som mal na to len jeden pokus,plus to,ze som si mohol vybrat len jednu skolu..a ak by to nevyslo tak by mi ostala len nejaka dvojrocna..
pozabijal by som vsetky decka,ktore teraz robia monitor tak,ze opisuju,radia si a aj tak nezrobia..
všetko odzačiatku som si preštudovala.
a ako teraz zisťujem,viem toho menej než pred prázdninami (Sorry)
Monitor síce k prijatiu len málo pomôže, ale keď sa napíše dobre, je to cítiť (napríklad keď nechceš písať prijímačky)
a táák, učím sa
nijak sa nepripravujem, ani nestresujem, ani nic.
.. Vlastne sa tešim.Hlavne na matiku ..
a Inak ludia, šak načo stresovať. Budete sa trapiť pre monitor za 2 roky? asi nie. Tak načo teraz? ..
Mám na háku a som zvedavá, čo tam bude. Teda na slovinu sa moc extra netešim ale je to len hodina.....
Inak mam narodky, keď budem pisať monitor joj tešíííím
Sj - 75