Neboj sa, o nič nejde. Školy potrebujú žiakov, pretože čím viac žiakov, tým viac peňazí. Určite ťa zoberú na strednú, a keby veľkou náhodou nie, tak stačí, keď podáš odvolanie.
Radšej by som sa potom bál o maturitu, ktorá ťa čaká o štyri roky.. nechcem plašiť, ale monitor je oproti maturite nič..
@ak1n1mod1 hej pokoj, viem ze teraz sa ti to zda ako ta najhorsia vec na svete,ale @1 ma pravdu, ked sa priblizi maturita to len bude stres
ale vazne, ja som sa tiez bala monitora ale ukazalo sa ze uplne zbytocne. na to sa ani ucit velmi nemusis (samozrejme ze trochu ano, ale napr. pri matike anio nejde o to sa nieco biflovat naspamat,tam to musis jednoducho pochopit, mysliet logicky). a pri SJ musis mat znalosti, ale podla mna skor ide o to spravne pochopit otazku. lebo ak si sa pocas poslednych par rokov aspon trochu tomu venovala, tak to urcite zvladnes super. otazky nie su tazke, len zaludne
Ja píšem, zatial som ešte ani neotvoril knihu
Zatial som všetky T9 aj kompara nenapísal na horšie ako 80%
Berem to ako volno od školy
feelsgood.jpg
Som už prijaty na biling. gymnazium keby sa niečo posralo
Pred rokom som si pozrel minulý monitor a prišlo mi to primitívne teraz som ako deviatak na osemročnom a ak by som písal v žiadnom prípade by som sa nebál. Nestresuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Radšej by som sa potom bál o maturitu, ktorá ťa čaká o štyri roky.. nechcem plašiť, ale monitor je oproti maturite nič..
ale vazne, ja som sa tiez bala monitora ale ukazalo sa ze uplne zbytocne. na to sa ani ucit velmi nemusis (samozrejme ze trochu ano, ale napr. pri matike anio nejde o to sa nieco biflovat naspamat,tam to musis jednoducho pochopit, mysliet logicky). a pri SJ musis mat znalosti, ale podla mna skor ide o to spravne pochopit otazku. lebo ak si sa pocas poslednych par rokov aspon trochu tomu venovala, tak to urcite zvladnes super. otazky nie su tazke, len zaludne
Zatial som všetky T9 aj kompara nenapísal na horšie ako 80%
Berem to ako volno od školy
feelsgood.jpg
Som už prijaty na biling. gymnazium keby sa niečo posralo
ňach, morálna podpora :3