V marci ma caka monitor ma strasne stresy ucim sa na monitor ale lepsie je pre mna ked opisem Myslela som si,ked sme v triede20 tak urcite budem mat od koho,lenze prisla zastupkyna a povedala nam,ze nieco citala.A nova vyhlaska z ministerstva ,ze v trie
óch bože.. nepozrela som sa doma do knižky ani raz kvôli monitoru .. iba ak bola dáka úloha alebo čo.. a som napísala tuším slovinu cca na 80% a matiku dákych 75
Ja som to bohvieako extra nenapisala a to som sa aj ucila, ale bolo mi to prakticky jedno - nepotrebovala som ho . Tak som to rebelsky roztrhala, myslim vysledky.. Na strednu skolu som uz bola prijata, tak co sa deprimovat.
Ajaaaj.... ja som sa neučila nič a spravila som ho super. Matika bola čistý tipos a dala som to na 60. Zobrali ma všade, kde som si dala prihlášku. Monitora sa nemusíš báť.
Nestresuj. Monitor nie je nič ťažké Stačí ti úplne základný prehľad a trochu logického myslenia. Všetci učitelia nás strašili že to bude ťažké a nikto to nedáme a úplna pohoda. Ja som sa vtedy na to vôbec neučil a mal som 93% sjl a 87 matiku
ako zo 4 zo sj som mal 86% a z matiky ako jednotkar som mal 95% len preto ze dali ratat obsah valca ktori sa uci v druhom pol roku a monitor bol na zaciatku druheho
aj ja som si niekedy myslela, že to je zásadná vec v mojom živote . Teraz sa na tom maximálne smejem. Naše testy boli úplne v pohode.... tušim som mala 89% a 93% . A btw dnes ťa už skoro na každú školu zoberú a vôbec ich netrápi nejaký monitor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja som mal monitor ťažko vpiči a mal som tuším 60 z oboch
a hentak bolo aj doteraz že nemohli byť všetci v triede
Písať kurevsky ťažké testy bez možnosti opisovania je problém a nie monitor, čo dá aj úplný idiot o polnoci na slušné množstvo percent.
Si sprav ťahák, keď to nevieš.
To dáš, ak nie tvoja smola, potom ic za upratovačku.
Buď to dáš, alebo nie.
A dáš to určite, pretože to dá každý...
Ja som sa na matiku poriadne neučila, iba na slovenčinu. No a dala som matiku na 100 a slovenčinu na 80...
Je to ľahké.. Ber to ako nejakú bezvýznamnú písomku.
ako zo 4 zo sj som mal 86% a z matiky ako jednotkar som mal 95% len preto ze dali ratat obsah valca ktori sa uci v druhom pol roku a monitor bol na zaciatku druheho
No uvidíme 8.3.2011