Máte niekto tieto slúchadlá? Alebo ste mali? Počula som ich už hrať, ale chcela by som počuť aj váš názor na ne, poprípade ak viete o nejakých v lepšej cene budem rada ak doporučíte
@fxx práve pri vyberaní podobných vecí by som si strašne priala byť chlap pretože sú veľmi pekné a ostatné ma ničím nezaujali ale zase by som chcela vedieť či tie ostatné majú lepšiu kvalitu alebo ako ?
mám čierne štúdiovky...ak počúvaš veci ako hip-hop, rnb a pod., rozhodne odporúčam. iné hudobné štýly tam nehrajú až tak úžasne, čiže v niečom majú chalani nado mnou pravdu, že za tú cenu kúpiš lepšie. na druhej strane väčšina lepších slúchadiel sú fugly škaredé kúsky, takže ja som si bol kľudne ochotný priplatiť nielen za značku (sú na tom podobne ako veci od apple, polka a viac ceny je za brand), ale aj za výzor. musím však povedať že som spokojný, napriek tomu že som náročný poslucháč a kúpu nelutujem ani v najmenšom.
ak ti ide o vzhlad lacnu napodobeninu monster beats solo hd kupiš za cca 12€ no originály sú síce luxusné no dať za sluchátka 150€ fuha.. ako ja mám philipsy shl8800 (podstatne lacnejšie) a som snimi spokojný
@ameryka Mám ich... sola, studia aj pro. ale je to len pre značku, vážne ich neber, ak máš iPhone Touch tak ešte, iné prehrávače s nimi majú dosť veľké problémy, slúchadlám chýbajú stredy a výšky.
Koľko chceš utratiť?
Pozri si obchody ako » sk.sluchatka.net a » www.hifisluchadla.sk. Vyskúšaš v Electroworlde a Nayke. Za seba odporúčam Audio-Technicu » www.hifisluchadla.sk/sluchadla/eshop... . Dobré slúchadlá k prehrávačom sú aj od Bose, ak ti ide o imidžovky tak Soul by Ludacris. Hovoríme o prenosných, ak iné alebo sa budeš chcieť niečo spýtať, napíš. Vlastním asi 50 slúchadiel od AKG až po VSONIC.
Ja mám Sennheiser, ale také obyčajné štuplíkové za nejakých 25€ a do dnešného dňa sú to najkvalitnejšie slúchadlá, čo som kedy mala. Zvuk majú dobrý, majú taký ten systém, že okoloidúci nepočujú, čo mi hrá a ja nepočujem okoloidúcich a úplne prekvapivo a prvýkrát v živote, mi tie slúchadlá hrajú aj po vyše roku a pol takmer denného používania - inak mi do roka odišiel kábel naozaj na všetkých slúchadlách čo som doteraz mala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
tam si priplacas 50% za to b-cko v logu
a hoď cenovú kategóriu, niečo vyberieme
btw @1 @2
ale clovek ma byt dakedy aj marnotratny tak preco ne, aj mne sa pacia
A citam pozorne, len ty si porovnal veci, ktore su tak celkom neporovnatelne
Koľko chceš utratiť?
Pozri si obchody ako » sk.sluchatka.net a » www.hifisluchadla.sk. Vyskúšaš v Electroworlde a Nayke. Za seba odporúčam Audio-Technicu » www.hifisluchadla.sk/sluchadla/eshop... . Dobré slúchadlá k prehrávačom sú aj od Bose, ak ti ide o imidžovky tak Soul by Ludacris. Hovoríme o prenosných, ak iné alebo sa budeš chcieť niečo spýtať, napíš. Vlastním asi 50 slúchadiel od AKG až po VSONIC.
ak chces dobrý pomer cena/výkon tak radšej si najdi nejake dobre akg
nehovorím ale že neexistujú lepšie, určite hej..
Bolo rok a pol dozadu dnes by som dal vsetko za Sennheiser HD 25 II.