Myslíte si že je celé zle ak niekomu preberiem babu ? Niekto hovorí že ak su dvaja šťastní tak tretí by im to nemal kaziť.... ale ak sa to len vôbec dá tak su naozaj štastní ? Predsa ak by bola baba šťastná tak sa nenamotá na niekoho iného nie ?
ak majú super vzťah tak ju nenamotáš . a ak nie nevidím na tom nič zle. ale osobne by som to nerobila, lebo keď prebehne od neho k tebe, tak neprebehne od teba k ďalšiemu?
@whoisogy ak nemajú byť spolu tak sa rozídu, takže na tvojom mieste by som sa do toho nemontovala, ak sa rozídu potom choď za ňou, ak nie, nechaj ich tak.. nie je to fér robiť niečo za chrbtom a robiť si takéto naprieky, vráti sa ti to...
@whoisogy napriek jej frajerovi, že sa po za jeho chrbát snažíš zbaliť jeho dievča, to je napriek.. ak to medzi nimi nefunguje, rozídu sa tak či tak, a nie je nutné aby si sa do toho staral a ak je ona taká že sa nechá zbaliť iným asi im to teda nefunguje, ale aj tak nemáš právo sa do toho starať takýmto spôsobom.., sa na to pozri aj z jeho strany, že jak by si sa cítil...
ty chceš od nás počuť že je to v poriadku aby si nemal výčitky, ale pravda je, že to v poriadku nie je. to sa proste nerobí..
možno za to že tak o nej rozprávaš.. ak si svojho terajšieho frajera neváži natoľko, že je schopná poza jeho chrbát randiť s inými a vôbec jej to nepripadá divné, tak sa zamysli, aké je to dievča
keby som zistila, že sa mi nejaká špina snaží prebrať priateľa, tak mi je jedno ako by ju odbil on, ja by som jej z jeho mobilu napísala nech sa stretneme a počkala si ju...
podla mna to je taky vztah, kde neni dost o com bez niekoho tretieho, ked sa tam niekto treti pripletie...cize ked ty si sa tam dostal cez poziciu niekoho tretieho, necakaj, ked budete uz len dvaja, ze niekoho dalsieho potrebovat nebudete. myslim si, ze sa tato vec skonci dobre, az sa vsetci navzajom podvediete. krasa. ale s tym musis pocitat, jak by ti to inak mohlo prejst? stavaju sa horsie veci, neni to vrazda.
@klaudiqaaa v prvom rade by si mala dať reč s frajerom nie ? ved jooj... ja viem že je na mna nasraný a možno ešte len bude.... ale ked to je tak zložité..
@whoisogy reč by bola, ale mne do kapusty nikto liezť nebude. špiny to pochopia až keď uvidia psychopatickú priateľku, so šialeným výrazom v tvári hovoriacim "zabijem ťa ak sa ešte raz pokúsiš o niečo na čo aj tak nemáš"
btw ako by bolo tebe keby ti niekto chcel prebrať dievča? nepríjemné, čo?
ak sa namotá tak nemala rada jeho, ale len seba a to si naozaj naivne myslíš že teba potom bude mať , a ak hej tak dokedy ? ak tak veľmi chceš môžeš počkať ale nemontovala by som sa im do vzťahu, určite by sa to ani tebe nepáčilo , nech si to najprv vyriešia a na tvojom mieste by som zatiaľ určite odišla a držala sa stranou.
nepleť sa do niečoho, v čom nemáš miesto... ten vzťah aj keď je na krajíčku je len medzi nimi a niekto tretí v tom nemá čo robiť... skús niečo ak sa rozídu... teda ak nebudeš mať strach že si len dočasná náhrada po čerstvo ukončenom vzťahu
podľa mňa sa tu každému veľmi ľahko hovorí, čo je správne, keď nie je na tvojom mieste.
doteraz som si hovoril, že by som také niečo nikdy nespravil. ale tak ti poviem, keď je to dievča pre teba perfektné, tak choď za svojím šťastím a dúfaj, že to bude aj jej šťastie.
a že od neho prebehne? no a, mne príde normálne vyskočiť z padajúceho lietadla s padákom a nečakať na pád
ak to lietadlo nepadá, tak nevyskočí...
každopádne jednaj, lebo to bude lepšie - ak to nevyjde, ona bude šťastná s ním a ty sa posunieš ďalej. Ak to vyjde, budete šťastní obaja a nešťastie cudzieho človeka nie je síce pekné, ale tak či onak by sa asi čoskoro rozišli a nešťastie by tam bolo.
Nato funguje vzťahová schéma: ak vycúvam z jedného vzťahu do druhého z nevery je dosť pravdepodobné, že to urobím aj tomu druhému partnerovi :/ to isté pri dalšom vzťahu, ak niekomu nabúram vzťah,príde niekto iný kto mi zničí vzťah s dotyčnou osobou, každé prečo má svoje preto Akcia má svoju reakciu a naopak, tým sa nič nezmení...
Len čisto hypoteticky som ti opísala ako to približne býva zvykom, nájdu sa výnimky ale nie sú pravidlom :/ Keby som s niekým bola dlhšie, pokúsila by som sa ten vzťah oživiť,aby môj vzťah mal opäť iskru ako na začiatku...ak by mi to nedávalo zmysel a nevidela som zmenu, dala by som si vo vzťahu pauzu a počas nej ak by mi partner nechýbal,videla by som na ňom viac negatív ako pozitív, nechala by som to plávať a ak by mi bolo počas pauzy lepšie bez neho ako s ním to hovorí za všetko Rozišli by sme sa, porozprávali sa pre čo vlastne vzťah stroskotal a išli svojou vlastnou cestou, boli v kontakte ako priatelia. Ak ti nie je vzácny a nepostrádateľny partner vo vzťahu, nemá to iskru a je to začiatok zániku vášho vzťahu
poviem ti to takto: podľa mňa ľudia, ktorý niekomu preberú je jedno či babu či chalana sú tak úbohí, že si nevedia nájsť vlastnú babu alebo chalana tak preberú iným. Toľko k tomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a ak sa to vôbec dá, nebojíš sa že to dievča sa potom znova ľahko nechá opantať s niekým ďalším keď bude s tebou?
celé zle..
ďalej porozmýšľaj to či ju máš rád
ty chceš od nás počuť že je to v poriadku aby si nemal výčitky, ale pravda je, že to v poriadku nie je. to sa proste nerobí..
a teraz k veci ...nepreberaj nic, cakaj kym sa rozidu
"Medzi áno a nie ženy sa nevojde ani špendlík." (Miguel de Cervantes)
ale radsej nech sa baba najprv rozijde s tym svojim, az tak nieco ries..
...ale...
A hovorí sa taktiež "bojuj za to čo miluješ"...Tak bojuj.
btw ako by bolo tebe keby ti niekto chcel prebrať dievča? nepríjemné, čo?
doteraz som si hovoril, že by som také niečo nikdy nespravil. ale tak ti poviem, keď je to dievča pre teba perfektné, tak choď za svojím šťastím a dúfaj, že to bude aj jej šťastie.
a že od neho prebehne? no a, mne príde normálne vyskočiť z padajúceho lietadla s padákom a nečakať na pád
ak to lietadlo nepadá, tak nevyskočí...
každopádne jednaj, lebo to bude lepšie - ak to nevyjde, ona bude šťastná s ním a ty sa posunieš ďalej. Ak to vyjde, budete šťastní obaja a nešťastie cudzieho človeka nie je síce pekné, ale tak či onak by sa asi čoskoro rozišli a nešťastie by tam bolo.
Nato funguje vzťahová schéma: ak vycúvam z jedného vzťahu do druhého z nevery je dosť pravdepodobné, že to urobím aj tomu druhému partnerovi :/ to isté pri dalšom vzťahu, ak niekomu nabúram vzťah,príde niekto iný kto mi zničí vzťah s dotyčnou osobou, každé prečo má svoje preto Akcia má svoju reakciu a naopak, tým sa nič nezmení...
Takže ak by si s niekym bola dlhšie a váš vzťah by už nebol taký ako býval a prišiel by niekto s kým by si sa mala oveľa lepšie tak čo by si urobila ?
Len čisto hypoteticky som ti opísala ako to približne býva zvykom, nájdu sa výnimky ale nie sú pravidlom :/ Keby som s niekým bola dlhšie, pokúsila by som sa ten vzťah oživiť,aby môj vzťah mal opäť iskru ako na začiatku...ak by mi to nedávalo zmysel a nevidela som zmenu, dala by som si vo vzťahu pauzu a počas nej ak by mi partner nechýbal,videla by som na ňom viac negatív ako pozitív, nechala by som to plávať a ak by mi bolo počas pauzy lepšie bez neho ako s ním to hovorí za všetko Rozišli by sme sa, porozprávali sa pre čo vlastne vzťah stroskotal a išli svojou vlastnou cestou, boli v kontakte ako priatelia. Ak ti nie je vzácny a nepostrádateľny partner vo vzťahu, nemá to iskru a je to začiatok zániku vášho vzťahu