Keďže všetko je na na dve veci, človek ani nemá s kým ísť na pivo, tak sa poďme baviť o niečom príjemnejšom... čo tak krajina plná príšer a urtpenia? :3
@purenarcissism ja som myslel ze to pocuvam uz len sam 3 knihy kazda na casti to bolo moje detstvo... inac je to na youtube, staci zadat pan prstenov rozhlasova hra - @atropos
@wayne presne, na Twiste každú nedeľu poobede bože milovala som to a teraz som to po rokoch našla proste som bola v siedmom nebi pred rokom sme si vždy rodičia, sestra a ja sadli večer do obývačky a namiesto telky si zapli jeden diel tejto hry
@purenarcissism presne, najprv Twist a potom Slovensky Rozhlas - kazdu sobotu 14:05 alebo 14:15 teraz neviem presne... ja to pocuvam v nejakych nepravidelnych intervaloch stale, v aute, v lietadle, v skole na prednaske, vzdy sa proste niekde najde na to cas, pretoze je to to najkvalitnejsie zo slovenskych radii...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a pokojne, aj tak nemám nič na práci dnes, ale to radšej inak budeme riešiť
často to počúvaš?
dosť epické,no ale mayhem je lepší
o kolkej nam to ide?
a toto som prednašala aj v triede ked učitelka povedala naučte sa nejaku baseň
vieš no existuje jedna rakúska kapela tak som myslel že to počúvaš
k teme - neviem dlho som tam nebol...
@purenarcissism Úplne superné to je, ďakujem!
@magick55 ale nazgúlovia nestáli za veľa.