Ahojte, viete niekto ako prebieha ten pohovor na vysokej škole? Kde proste neboli prijímačky, len na základe známok zo SŠ a motivačného pohovoru prijímajú. čo sa pýtajú a ako najlepšie reagovať? Ak by niekto vedel, poraďte, dík
@dany26 myslím, že toto je zrovna odbor, kedy nebudeš musieť o svoje miesto na univerzite veľmi "bojovať". tipujem také základné otázky, čo od školy očakávaš, ako si sa učila na strednej a či ten odbor chceš študovať. takže neboj sa, nič také na čo by si sa musela pripravovať, cvičiť si prejavy a ani veľký výstrih ti nebude treba
Poznam kamarata co tam isiel na pohovor z psychologie a ked sa vratil tak mi hovoril ze taku jebnutu skolu si nepredstavoval ani v najhorsom sne takze asi tolko.
@dany26 hmm ked sa sestra hlasila na strednu (evanjelicke gymn.) pri normalnych testoch boli aj testy z nabozenstva..
je mozne ze je nieco take aj na vysokej- teda musis vediet nieco o tom co chces studovat, musis vediet preco to chces studovat, pripadne si pozri aspon nejake zaklady nabozenskej vychovy, len pre istotu
@Dany26 OMG, ze socialna praca na katolickej univerzite. Dievca zlate, radsej chod makat a zarabat, ak nechces nic poriadne a zmysluplne studovat. Ci uz mas nad 5O rokov a zamestnavatel ti kazal urobit si titul? Jedine v tomto priprade mozes ist studovat socialnu pracu. inak to je ZAKAZANE
Či si pokrstená, či máš kresťanský život, či sú rodičia manželia ... a to ti prisahám bohu
a ľutujem ťa že nemáš na viac ako socialnu prácu na katolíckej univerzite a nemáš ani toľko rozumu aby ti došlo, že to nemá význam, len ti to hanbu narobí pred hocijakým zamestnávateľom.
Soy :happy:
bola som na tom pohovore ked som si dávala poistku,ale nebolo to na sociálnu prácu, ale iný odbor, trvalo to tam 2 minúty, pýtali sa ma, čo ma na tom odbore baví a ešte či mám sviatosti urobené...a bola som prijatá medzi prvými kvôli známkam, no som rada, že som nenastúpila, lebo ten odbor aj tak stratil akreditáciu a študenti, čo na to chodili musia poprestupovať kade tade a dorábať skúšky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
je mozne ze je nieco take aj na vysokej- teda musis vediet nieco o tom co chces studovat, musis vediet preco to chces studovat, pripadne si pozri aspon nejake zaklady nabozenskej vychovy, len pre istotu
Či si pokrstená, či máš kresťanský život, či sú rodičia manželia ... a to ti prisahám bohu
a ľutujem ťa že nemáš na viac ako socialnu prácu na katolíckej univerzite a nemáš ani toľko rozumu aby ti došlo, že to nemá význam, len ti to hanbu narobí pred hocijakým zamestnávateľom.
Soy :happy:
a aby som nezabudla, odpovede
Ano som pokrstená, žijem kresťanským životom, prispievam na kresťanské zbierky a moji rodičia sú manželia.