"cagiva prima 50" potom s tych novsich "aprilia rs 50" , "derbi gpr 50"
a podobne....
su to dvojtakry 50ccm 6rychlostne, ked sa posnazis tych 100-110km/h to da. ale aj spotreba tych 5litrov ked pridas poriadne
@qwedsayxc jou ak ti môžem poradiť tak by som si isto kupil toto, má to lepší výkon ako moja ryža a to mám 125tku. Nikdy si nekupuj ryžu lebo ti to zožerie nervy a ver tomu že ak je to lacnejšie ako talian tých 500 € viac čo vraziš do taliana nikdy neoľutuješ lebo ryža sa ti bude iba kaziť a ani to poriadne nepôjde + vyhotovenie sa nedá porovnať s talianskym skutrom. Tento skuter som si chcel kupiť v 125tkovom vydaní čo je asi jeden z najkvalitnejších v tej kubature lenže mi nevydali prachy naň a celkovo značku gilera ti môžem iba odporučiť síce je drahšia ale je to kvalitka Alebo si ešte kukni nejaku apriliu, tiež veľmi kvalitné a dobré
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a podobne....
su to dvojtakry 50ccm 6rychlostne, ked sa posnazis tych 100-110km/h to da. ale aj spotreba tych 5litrov ked pridas poriadne