no jo to isto moj brat tocil a vytocil 12 % dost ni?? je to dost vela o nahode pretoze najviac je tych najmensích súm ako 12, 15, 17, 19 % a potom uz od 50 % je to iba po jednej
Nikdy som nebola v Mountfielde Čiže prekvapivo netočila som... A okrem vás nepoznám no... Ale podľa mňa by niečo také malo byť pri pokladni každého obchodu
@pernik - by si sa čudoval že som minule v hornbachu kupoval meter a pol dlhú - 17cm širokú - ,,hovnotrubku,, Takže nie len kosačky PS: nepýtaj sa načo mi bola tá hovnotrubka (A)
@tikalok ak ta to potesi tak ani ja ho nepoznam iba vdaka tejto teme viem ze niekto taky existuje
a viete niekto ze co ine on robi ako hranie v kvalitnych! reklamach?
zdravim...ako citam tak je tato diskusia viac o vtipoch a filmoch ale skusim hodit spravu vo flasi : priblizne pred tromi rokm som kupil kosacku PROLINE 53CM RECYKLER a nikdy som nebol spokojny, nezvladaal kosit travu, dusilo motor a pod. kazdy rok sme ju dali reklamovat a nakoniec si nasli vzdy nejaku vyhovorku. ak ste mali podobne potiaze prosim o radu ak ste problem nejako vyriesili. dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale ked budete reagovat, dajte do reakcie @pubertslatinocelny prosim
dik
Ale ja ho aj tak nechápem, jeden z najcharizmatickejších hajzlohercov vôbec a akurát šaša zo seba spravil ...
Máme ten shop vôbec u nás v KE??
Ja radšej hornbach, baumax, urob si sám - keď niečo potrebujem.
Bazény nekupujem každý deň
a aby bolo jasné... tento dany trejo?!
ale pšššt!!
a viete niekto ze co ine on robi ako hranie v kvalitnych! reklamach?
ale to je asi jediny co som s nim videla